mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Vsaj enkrat v življenju morate narediti to!

22. 4. 2017; 11.01
Avtor: Jana Oblak/Maja
ženska drevo češnja cvset klobug

foto: Pixabay

Pripravili smo vam nekaj izzivov, ki jih izpolnite enkrat v življenju, ne glede na to, koliko ste stari. Gotovo vam ne bo žal!

Saj veste, kaj pravijo: ko se naše življenje izteka, nam ni nikoli žal za tisto, kar smo storili, žal nam je za tisto, česar nismo. 

Odpotujte za srcem

Enkrat v življenju morate odpotovati nekam, kamor vas vleče srce, pa so bili vedno ovira čas, denar ali drugi razlogi. Pospravite jih na podstrešje in odpotujte v svojo sanjsko deželo, kar vam bo neskončno razširilo obzorje in ponudilo čudovite spomine.

Negujte svoje telo

Začnite se zavedati, da imate samo eno telo. Skrbite zanj, negujte ga in ga velikokrat pocrkljajte s pozornostmi, kot je dovolj vode, nežna masaža ali zadostna količina spanca. Ter seveda z veliko mero ljubezni!

Priznajte napako in se opravičite

Ko se boste naučili tega, bo vaše življenje precej lažje. Zato priznajte, kadar se zmotite (tudi otrokom), in se naučite iskreno reči. »Oprosti.« Breme življenja bo tako občutno manjše.

Podarite in dobite

Tudi če nimamo veliko, se naučimo dajati - nekateri imajo še manj kot mi. Če se bomo odpovedali enemu svojemu kosu oblačila, najljubši sladici ali skodelici kave, lahko nekomu polepšamo dan in kdo ve, morda tudi življenje.

Rastite z bolečino

Bolečina nas prej ali slej doleti, a trpljenje je stvar izbire, pravijo modreci. Zato se skušajte soočiti z bolečino in se iz nje kaj naučiti, ne pa je negovati in se smiliti samemu sebi. Bolečina naj bo pot k okrevanju. Poskušajte najti razloge zanjo in jo preseči, ne le posegati po protibolečinskih sredstvih, ki pogasijo posledico, vzrok pa ostane nedotaknjen.

Posadite drevo

To je resnično čudovita gesta, ki pomaga našemu planetu zeleneti, z njo pa zacveti tudi srce. Ima simbolen pomen in prinaša trdnost, varnost in lepo prihodnost. Zato posadite drevo, vsaj enkrat v življenju.

Preberite tudi, česa po ločitvi v vzgoji ne bi smeli početi. Kliknite tukaj!

prejšnji članek
Znana Slovenka se je razveselila svojega provrojenca
Svet slavnih
Znana Slovenka se je razveselila svojega provrojenca
naslednji članek
Poželjiva Sara v resničnem življenju odvrgla oblačila!
Svet slavnih
Poželjiva Sara v resničnem življenju odvrgla oblačila!