Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: Prihaja čustvena zmeda!

13. 4. 2017; 01.00
Avtor: Barbara Rožmanec Rupnik, DastolAS
horoskop astrologija

Pred nami je teden čustev in zmede. foto: Profimedia

Čaka nas še en naporen teden, ki bo prinesel več napetosti in prenagljenih čustvenih odzivov.

Retrogradni Merkur v Biku bo »kriv« za zmedo, prometne zastoje, delo na cesti, obvoze, dolge vrste v uradih, izgubljene ključe in »šume« v komunikaciji. Retrogradnost Merkurja prinaša tudi motnje v delovanju računalnikov, mobilnih telefonov in elektronike. Tako bo še vsaj do 4. maja. Tudi Venera, boginja ljubezni, ne prinaša nič spodbudnega. Potlačena čustva in dolgo zatajevano nezadovoljstvo bosta izbruhnila na plan. Marsikateri odnos se bo končal na precej grd način. Ne prizadevajte si zlepiti razbitih črepinj. Črepinje so črepinje in Vesolje ima za vas boljši plan. Sonce bo petek v konjunkciji z Uranom, zato si bomo želeli spremembe, druženja in zabave. Uran ima rad komunikacijo preko modernih komunikacijskih medijev, zato bomo več »viseli« za računalnikom in na družabnih omrežjih. Velikonočni prazniki prinašajo vedro in veselo razpoloženje, idealno za krajše izlete in druženje. Čeprav bo ponedeljek še praznični dan, je odličen za urejanje poslovnih zadev. Torek bo psihično precej težak, ljudje pa nagnjeni k čustvenim izbruhom. V sredo dopoldne je ugodno za poslovne sestanke, kasneje pa bo več zapletov, saj nastopi Lunin krajec. Malo pred polnočjo bo Sonce prestopilo v čutno znamenje Bika. Pa pojdimo po vrsti.

Luna bo v četrtek in v petek dopoldne prehajala Škorpijona. Dneva bosta ugodna za Ribe, Rake, Device, Škorpijone in Kozoroge (tudi podznak). Privlačili nas bodo izzivi vseh vrst in kar vleklo nas bo v nevarne in rizične situacije. Stvari bomo videli črno-bele in jih gnali do konca. Vse ali nič, sredine ni. Srečevali bomo ljudi, ki »hodijo po robu« in marsikoga bo zamikalo kaj ilegalnega ali prepovedanega. Čustva, pa ne le ljubezenska, bodo močna, globoka in skrajna. Želeli bomo imeti stvari in ljudi pod nadzorom. Razjedalo nas bo od ljubosumja (tekmovalnosti), čeprav bo na zunaj videti, da smo nezainteresirani. Vodnarji, Biki in Levi (tudi podznak) bodo precej na udaru. Dneva sta primerna za obisk pokopališča. Intuicija bo močno izražena, kar je ugodno za detektivske (policijske, kriminalistične) preiskave, napovedovanje prihodnosti, psihoanalizo in ukvarjanje z vsem, kar je okultno in mistično. Dnevi so ugodni tudi za medicinske in kemijske raziskave. Veliko se bomo ukvarjali s financami in reprogramiranjem kreditov. Če se vam kak znanec Škorpijon že dolgo ni oglasil, obstaja velika verjetnost, da se bosta v teh dneh srečala. Napeta čustva bomo najlažje pomirili z masažo, erotičnimi stiki, sprehodi ob reki ali z gledanjem kriminalk in grozljivk. Če imate vrt, je čas ugoden za gnojenje, pletje in uničevanje škodljivcev.

V petek ob 12.27 gre Luna v živahnega Strelca, kjer bo ostala ves vikend. Bolj optimistični bomo, čeprav bo življenje pred nas postavljajo velike zahteve. Potrebovali bomo več svobode in »zraka«. Srečevali bomo veliko tujcev oz. imeli več opravka s tujino. Dneva sta ugodna za iskanje počitniških turističnih destinacij. Če ste bolj duhovno usmerjeni, boste našli notranji mir v cerkvi in v branju filozofske ali newage literature. Uživali bomo v gibanju, na športnih igriščih in na tekmah. V nedeljo zvečer bo Luna v konjunkciji s Saturnom prinesla hlad in pesimizem. Ta aspekt je v Strelcu najmanj mračen, saj Strelec vedno vidi luč na koncu tunela in dobro v ljudeh. Vera v Boga ali vera v boljši jutri bo tisto, kar nas bo držalo pokonci. Živahna Luna v Strelcu bo dvigovala razpoloženje Vodnarjem, Ovnom, Levom in Strelcem (tudi podznak), Ribe in Dvojčki pa bodo bolj prepirljivi, živčni, nemirni in sitni. Najbolje je, da sprostimo nakopičeno negativno energijo skozi gibanje in šport.

V ponedeljek ponoči bo Luna vstopila v resnega in organiziranega Kozoroga, kjer bo ostala do srede popoldne. Zadržano bomo izražali čustva in se izogibali bližini. Čeprav bo ponedeljek praznični dan, se bodo naše misli vrtele okrog dolžnosti in posla. Čeprav ne bomo imeli razloga, nas bo ves čas nekaj skrbelo. Dan je primeren za obisk starejših sorodnikov, nakup čevljev, delovnih oblek, orodja ali gradbenega materiala.

V torek bodo ljudje bodo na splošno bolj hladni, distancirani, kritični in nepripravljeni na sodelovanje. Luna v neugodnih aspektih bo odprla stare rane Rakom (rojenim med 10. in 13, julijem), Kozorogom (rojenim med 10. in 13. januarjem), Tehtnicam (rojenim med 10. in 13. oktobrom) in Ovnom (rojenim med 9. in 13. aprilom), ki bodo te dni bolj občutljivi kot sicer. Dnevi bodo težavni za ženske in otroke. Potreba po nežnosti in pozornosti bo ostala nezadovoljena. Občutek osamljenosti, izoliranosti in zapuščenosti bo neznosen. Zdelo se nam bo, da nič ne veljamo, ker smo prenizko na družbeni lestvici. Preštevali bomo evre, zlagali položnice in račune. Strah pred prihodnostjo (in revščino) bo globok. Ponedeljek in sreda bosta ugodna za posel in finance, še zlasti, če ste Kozorog, Riba, Bik ali Device (tudi podznak). Če imate vrt, je čas ugoden za prekopavanje zemlje in sejanje korenčnic ali gomoljnic.

V sredo popoldne bo Luna vstopila v prijateljskega Vodnarja. Napetosti še ne bo sprostila, ker bo v kvadratu z Merkurjem. Čakajo nas zmeda v prometu, nesporazumi v komunikaciji, založeni dokumenti in neugodne finančne transakcije. Slišali bomo več laži in polresnic. Ne kupujte vrednejših stvari in ne podpisujte pomembnejših dokumentov, ker obstaja večja verjetnost, da bi spregledali drobni tisk oz. bi vas ogoljufali. Jezili se bomo zaradi motenega delovanja aparatov, računalnikov in telefonov. Ni kaj, zdržati bo treba…Še dobro, da bo kmalu četrtek in si bomo lahko vsaj za kratek čas oddahnili.

Več planetov je retrogradnih, zato se nam zdi, da capljamo na mestu in da se stvari nikamor ne premaknejo. A glejmo na to tudi s pozitivne plati. Včasih je dobro, da se človek ustavi, odpočije in pogleda nazaj na svojo prehojeno pot. Čas je za revizijo in počitek. Zaključujmo stare projekte, popravimo, reorganizirajmo, reprogramirajmo, prenovimo…

Obnovimo stara prijateljstva, obiščimo ljudi, ki jih že dolgo nismo videli in odpustimo ljudem, ki so nas prizadeli. Kako že gre tista pesem Pusti soncu v srce…. Imejte se lepo!

Še več boste našli tukaj.

prejšnji članek
Čudežni napitek, ki ubija lakoto in topi kilograme
Zdravje
Čudežni napitek, ki ubija lakoto in topi kilograme
naslednji članek
Filip Flisar je s to objavo šokiral oboževalce
Svet slavnih
Filip Flisar je s to objavo šokiral oboževalce