Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Odnosi
 

Žgečkljivka: 'V ljubljanskem parku so naju premagale vroče strasti!'

14. 4. 2017; 09.01
Avtor: Vanilija
poljub sonce drevo

Želela sem si ga ...

Spoznala sem ga na spletu. Takoj sva se ujela. Črke, ki so se izpisovale na malem zaslonu, so me povsem prevzele. Iz istega plemena sva, dva sanjača, lovca na sanje.

Ko me je na pragu pričakala sinje modra škatlica z belo pentljo, mi je poskočilo srce. V njej se je skrival šopek travniških spominčic. 'Forget me not', njihovo ime v angleškem jeziku je imelo na drobnem lističu dvojni pomen. ''Barva mojih oči,'' je zapisal in v hipu sem bila njegova. Želim ga videti, danes, ne jutri.

Ko sem lovila korake po Tromostovju, mi je v prsih glasno razbijalo srce. Sinje modra obleka mi je valovila čez stegna, kot sanje, ki sva si jih delila v oblaku medmrežja. Njegov um je veliko obetal, pa se bodo moja pričakovanja razblinila, ko se bom zazrla v modrino njegovih oči? Kdo sploh je ta fant, zaradi katerega so moji dnevi odeti v svetle barve pomladi?

Stal je tam, lep, trden, z nasmeškom, ki me je spominjal na majhnega dečka. V njem zasledim mešanico moškosti in otroške nagajivosti. Všeč mi je, brez pomisleka pospešim korak in mu planem v objem. K prsim me prižame, kot bi na ta trenutek čakal vse svoje življenje. A počutila sem se, kot bi to storil že tisočkrat poprej, kot da so me nekoč že oklepale te močne roke in mi nudile varnost v objemu z vonjem morskega vetriča.



Sanjačica sem, priznam. Tudi zato me je bilo strah, da se bo moja naivna narava pošteno opekla. Da Blueyes80 ne bo moški, kakršno podobo je naslikal skozi črno-bele črke. A za enkrat je dobro kazalo. Peljal me je na sladoled in sprehod ob Ljubljanici, vse do parka Špica. Klepetala sva brez predaha, se smejala in preživela zares lepo popoldne.

Ko se je rumena krogla spuščala za obzorje, me je čutno poljubil na ustnice. Sprva previdno, ko pa sem se mu voljno predala, se je v njem razplamenela strast. Tudi jaz sem jo začutila, zgrnila se je name kot val, ki ga ni moč ustaviti. Želela sem ga takoj, ta trenutek. Misli, da sva se šele spoznala, sem trmasto potisnila na rob zavesti. ''Le enkrat se živi, če ne drugega, ti bodo ostali lepi spomini,'' me je nagovorilo srce, ki sem mu brez pomisleka prisluhnila, saj sem na ta trenutek čakala že nekaj let. Tako dolgo se že nisem ljubila …


Odvrgla sem vse tančice sramu in se prepustila rokam moškega, ki me je vodil do skritega zavetja dreves v parku. Dovolila sem, da mi je potegnil obleko čez glavo, da sem stala pred njim le v sinje modrem spodnjem perilu. Barve spominčic. Svojo vročo kožo je prilepil name, me potisnil ob drevo in me naslonil na svoje koleno. Zazibala sem se na valovih užitka, ko je raziskoval moje bujno telo in me zasipal s poljubi. Pridušeno sem stokala, on pa je šepetal, da sem mu povsem zmešala glavo, da je nor na obline in da ga bo razgnalo od strasti.

Ko sem v bližini zaslišala pritajene glasove, me je v zavest zbodel občutek sramu. Bila sem gola, med polnimi bedri sem čutila vlažno sled užitka. Z rokami sem prekrila velike prsi in trebušček, ki je bil brez spodnjic videti še obilnejši kot sicer. ''Pssst, ne skrbi, sem nikoli nihče ne pride. Tukaj sva varna,'' mi je zašepetal v uho, nato pa se strastno prisesal na mojo dojko in mi iz misli pregnal drobno rdečo lučko. ''Kako ve, je že bil tukaj? Je pogosto tukaj? Kaj sploh dela takšen lepotec z menoj?''

''Pusti, pozabi, samo enkrat se živi,'' je zastokalo srce in padlo na kolena. Dobesedno, potisnil me je namreč predse, na travnato preprogo in drzno odprl zadrgo, da je iz reže poskočil velik in trd korenjak. Tako velik, da mi je zastal dih. Zazrla sem se v njegove oči, v katerih ni bilo več sinje modrine, tudi v njegovih kretnjah ni bilo več sledi deškosti. Všeč mi je bilo, kako se velik in močan grbi vase, sope v pričakovanju užitka, ki mu ga bodo nudile moje vroče ustnice. Vzela sem ga v usta in ga pričela tako močno sesati, da se je iz njegovih ust izvil glasen stok. Pospešila sem tempo, z jezikom nežno drsela po velikem korenu in ga dražila z ustnicami. Čutila sem, da ni več daleč, zato sem previdno umaknila obraz, a me je strastno potegnil k sebi in mi ga potisnil nazaj v usta. Prijel me je za lase in mi pomagal stopnjevati vedno hitrejši ritem. ''Kako dobro mi ga vlečeš! O kakšna prasička si,'' je zastokal, nato pa me po obrazu in prsih poškropil z vročimi kapljicami užitka.



Občepela sem pred njim, razgaljena in rdečih lic, on pa mi je ponudil robec in si zapel zadrgo. ''Dobro fafaš. Takšne ste najboljše, se vidi, da ga že dolgo nisi čutila v ustih,'' je bleknil in stopil iz zavetja dreves. ''Saj boš znala nazaj?'' je navrgel, ne da bi ga zares skrbelo. Ne zanjo, ne za njene občutke.

Preberite še žgečkljivko Bila sem mokra kot breskev v kompotu! Kliknite tukaj.

prejšnji članek
Iris Mulej s to fotografijo ganila vse
Svet slavnih
Iris Mulej s to fotografijo ganila vse
naslednji članek
Igralca Ene žlahtne štorije hčerka spravila v veliko zadrego
Svet slavnih
Igralca Ene žlahtne štorije hčerka spravila v veliko zadrego