Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Prihaja lepše obdobje!

27. 4. 2017; 11.00
Avtor: Barbara Rožmanec Rupnik, DAstolAS
Horoskop bern

Prihaja lepše obdobje. foto: Dobra karma

April nas je kar precej namučil, kajne? Končno si lahko malo oddahnemo.

Teden bo zaznamoval prehod Venere, planeta ljubezni, v znamenje Ovna, kjer bo ostala do 6. junija. Po skoraj dvomesečnem »sušnem« obdobju lahko pričakujemo finančne prilive in izboljšanje materialnega stanja. V naša življenja se bosta končno vrnila optimizem in želja po novih doživetjih. Zapletena ljubezenska situacija se bo začela počasi odmotavati in lažje bomo zadihali. Sonce v Biku bo usmerilo našo pozornost v posle in finančne zadeve. Imeli bomo »nos« za donosne investicije. Mars v radoživih Dvojčkih bo vplival, da bodo odnosi s sodelavci lahkotnejši in prijetnejši. Miselna aktivnost bo povečana, iznajdljivost pa nas bo reševala iz težav. Četrtek bo ugoden za vrtnarjenje, obisk frizerja ali maserja in nakup hrane na zalogo. Znali bomo ugoditi sebi. Petek in sobota bosta primerna za druženje, izlete v bližnjo okolico in ukvarjanje z zaostalimi študijskimi zadevami. V petek pazite v prometu, saj bosta Merkur in Uran v konjunkciji. Narava bo precej nepredvidljiva, potresna dejavnost pa povečana. Novice, ki jih bomo slišali v teh dneh, nas bodo presenetile in vznemirile. Nedelja bo lep družinski dan. Uživali bomo v toplem zavetju doma. Ponedeljek bo odprl družinska nesoglasja s starejšimi člani družine. Ne reagirajmo na provokacije. V torek in sredo bo odlično za zmenke, zabave, ljubezenska srečanja in umetniško ustvarjanje.

V četrtek bo Luna v Biku ugodna za romantične zmenke, vrtnarjenje, sajenje poletnih rož, obisk frizerja, nakup uporabnih dodatkov za dom, spomladanskih oblačil in nakup hrane na zalogo. Luna bo v sekstilu z Neptunom, kar nas bo naredilo bolj "mehke", čustvene, nežne in intuitivne. Radi bomo poskrbeli za ljudi okrog sebe, jih pocrkljali s kavo, piškoti ali drobno pozornostjo. Uživali bomo v miru in lagodnem tempu. Luna v trigonu s Plutonom bo povečala učinkovitost zdravljenja in različnih terapij. Četrtek je primeren tudi za urejanje računov in planiranje večjih investicij. Težko bomo krotili apetit in željo po sladkem. Ribe, Biki, Raki, Device in Kozorogi (tudi podznak) bodo znali dan najbolje izkoristiti.

V petek in soboto bo Luna v veselem in razigranem znamenju Dvojčka. Dneva bosta ugodna za šport, druženje in krajše izlete. Ves čas bomo aktivni in delali po več stvari naenkrat. Veliko časa bomo namenili knjigam, časopisom in spletnemu dopisovanju. Otroci in mladostniki bodo veselega in vedrega razpoloženja. Ovni, Levi in Tehtnice (tudi podznak) bodo preživeli res lep vikend. Previdnost velja le v petek okrog poldneva, ko bo Luna v konjunkciji z Marsom in bomo bolj nagnjeni k impulzivnosti. Mimogrede koga »pičili« z jezikom, a če bo ostalo pri tem, jo bomo še dobro odnesli. Merkur in Uran bosta v konjunkciji, zato previdnost v prometu ne bo odveč. Vozite počasi in spoštujte prometne predpise. Še posebej občutljivi bodo Strelci, Device, Dvojčki in Ribe (tudi podznak). Iz petka na soboto bo Luna v kvadratu z Neptunom, pazite na količino popitega alkohola. Informacije, ki bodo v teh dneh prišle do nas, nas bodo vznemirile.

V nedeljo in ponedeljek bo Luna v znamenju Raka. Nedelja bo lep družinski dan, kar bo še posebej toplo pobožalo srce Ribam, Bikom, Rakom in Škorpijonom (tudi podznak). Če bo lepo vreme, se odpravite na sprehod ob jezeru, morju ali reki. Zelo čustveno bomo dojemali stvari in uživali v družbi svojih najbližjih. Kuhanje nam bo šlo odlično od rok. Dan je primeren za nakup hrane in izdelkov za dom. Rastoča Luna v Raku je ugodna za sajenje rož in vrtnin, če bo le vreme dovolj toplo. V ponedeljek bomo čustveno precej vznemirjeni. Nesoglasja v odnosih z bližnjimi bodo mučila Kozoroge, Ovne, Rake in Tehtnice (tudi podznak), ki bodo težko nadzirali svoje reakcije. Pogostejše bodo bolečine v želodcu. Pocrkljajte otroke in bodite nežni v odnosu do žensk, saj bo njim najtežje.

V torek in sredo bo Luna v Levu. Dvojčki, Levi, Tehtnice in Strelci (tudi podznak) bodo končno prišli na svoj račun. Venera bo z lepimi aspekti poskrbela za ljubezensko strast, vroče zmenke in prijetno druženje. Zapletena ljubezenska situacija, ki nas je mučila pretekle tedne, se bo začela počasi razpletati. Marsikdo, ki se je v preteklih dveh mesecih spopadal s finančnimi težavami, si bo zdaj lahko končno oddahnil. No, po 6. juniju bo še bolje. Rešitev problema se bo nepričakovano pojavila v sredo dopoldne. Luna v Levu nas bo zapeljevala v nakupe, ki bodo presegali naše zmožnosti. Po dveh »sušnih« mesecih bomo hrepeneli po razkošju. Ne bomo gledali na ceno, ko bomo izbirali stvari zase in za svoje najbližje. Luna v Levu izbere le najboljše. Če imate v mislih nakup opreme ali dodatkov za dnevno sobo, boste v teh dneh dobro izbrali. Merkur se ustavlja, da bi 4. maja zamenjal smer. »Ustavljanje« bomo čutili v prometu, transportu, trgovini, pošti, marketingu in komunikacijah. Da je potrpljenje božja mast boste izkusili, ko bodo elektronske naprave vseh vrst odpovedale poslušnost.

Pa smo se le »pregrizli« čez april! Nekateri bolj, drugi manj opraskani. Važno je, da za dežjem posije sonce. Naj vas ogreje in vam polepša praznične dni.

Še več boste našli tukaj!

prejšnji članek
Isaac Palma: Povsem sam ...
Svet slavnih
Isaac Palma: Povsem sam ...
naslednji članek
Ivanka Trump je v Nemčiji doživela burne reakcije
Svet slavnih
Ivanka Trump je v Nemčiji doživela burne reakcije