Vroče ta hip

Ta družinska fotografija se širi kot požar! Opazite grozljivi detajl?

To je fotografija, ki se po spletu že nekaj let širi kot požar. Vzrok tiči v drobnem detajlu, ki ga ob bežnem pogledu fotografije nemara ne boste zasledili.

Navidez prikupna družinska fotografija, na kateri v fotografski objektiv strmijo mati, oče in štirje otroci. Vsaj tako se zdi na prvi pogled. Da temu ni čisto tako, priča podatek, da se je  fotografija že tisočkrat pojavila na svetovnem spletu, po katerem kroži od leta 2009.

Posnetek je tako postala zabavna spletna metoda za preverjanje vida. Pravijo, da hitreje kot na fotografiji odkrijete strašljivi detajl, boljši opazovalci ste tudi v življenju na sploh.

No, dajmo, vzemite si nekaj trenutkov za ogled fotografije, nato pa vam bomo zaupali še eno zanimivost …

nicole-random-262-1.JPG-1024x768.jpg
Dobro napnite oči. Opazite kaj nenavadnega?
Facebook

Na enem izmed spletnih britanskih portalov so izvedli testiranje bralcev. Ugotovili so, da več kot polovica (52 – odstotkov) sodelujočih ni ugotovila, kaj nenavadnega naj bi skrivala fotografija družine, 20 - odstotkov je grozljivi detajl nemudoma našla, 28 – odstotkov udeležencev pa je slednje ugotovila šele po daljšem opazovanju.

In kam spadate vi? Ste našli obraz pod mamičinimi stegni? Ne? Potem poglejte na spodnjo fotografijo. Uhhh, rahlo strašljivo, kajne?

Preberite si še: Zaradi te fotografije so napadli mater 3 otrok. Vidite kaj neobičajnega?