Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: Pazite, da se ne ujamete v zanko!

18. 5. 2017; 01.00
Avtor: Barbara Rožmanec Rupnik, DAstolAS
horoskop, astrologija

Kaj bo prinesel teden? foto: Profimedia

Ta teden bosta kar dva planeta zamenjala znamenje: Merkur je 16. maja prestopil v znamenje Bika, Sonce pa bo v živahnega Dvojčka vstopilo 20. maja zvečer. Komunikacija med ljudmi bo bolj mirna in sproščena.

Čutili bomo potrebo, da bi več časa preživeli v stiku z naravo. Ukvarjali se bomo predvsem s stvarmi, ki imajo praktično vrednost in zanesljive možnosti za uspeh. Znali bomo realno presojati situacije in si ne bomo pustili vplivati. Obdobje je dobro za učenje. Največ si bomo zapomnili, če bo teorija povezana s prakso. Ne bomo preveč zgovorni in večkrat se nam bo zgodilo, da bomo kaj nerodno ali nespretno povedali.

Naše misli se bodo vrtele okrog denarja, finančnih vlaganj in kreditov.


Pri poslih bomo uspešnejši, če jih bomo samostojno vodili. Obdobje je dobro za vse, ki se ukvarjajo z ekonomijo, bančništvom, prehrano, restavracijami, glasbo in uporabno umetnostjo. Obdobje Merkurja v Biku bo prineslo največ uspeha Kozorogom in Bikom, Rakom, Devicam in Ribe (tudi podznak).

Iz 18. na 19. maj bo zadnji krajec aktiviral točko mrka, kar bo prineslo več stresa in neprijetnih situacij. Narava bo pokazala zobe, povečalo pa se bo tudi število agresivnih reakcij. Kozorogi, Vodnarji, Ovni, Raki, Levi in Tehtnice (tudi podznak) se bodo morali soočiti z nenadnimi prekinitvami, razočaranji in nezadovoljstvom. 19. maja je tudi Venera v neugodnih aspektih, zato bo dan še zlasti težak za nežnejši spol. Izogibajte se nakupom nakita, pohištva in drugih vrednejših stvari.

Okrog 20. maja bo Mars v opoziciji s Saturnom v Strelcu. Če se le da, se v teh dneh izognite daljši vožnji, potovanjem v tujino, komunikaciji s tujci, naročanju izdelkov iz tujine in podpisovanju pomembnejših dokumentov. Mars in Neptun sta v kvadratu, zato se soočamo tudi z napadi takih in drugačnih virusov. Z rezervo jemljite tuje besede, saj bo v njih le malo resnice. Zaradi lahkovernosti in prevelike zaupljivosti bi se zlahka ujeli v zanko.

24. maj je ugoden za trgovanje in nakup stvari trajnejših vrednosti.
Pa poglejmo bolj podrobno:
Četrtek je primeren za poslovno sodelovanje. Dogovori bodo držali, načrti za prihodnje akcije pa imajo vse možnosti za uspeh. Veliko originalnih zamisli bomo imeli. Dan je ugoden tudi za astrološka predvidevanja, zdravljenje in alternativne terapije, še zlasti, če imate težave z gležnji ali krvnim obtokom. Popoldne je ugodno za nakup računalnika, mobilnega telefona in druge moderne informacijske tehnologije. Imejte v mislih vsoto, ki jo smete zapraviti, saj nas bližajoča opozicija Venere in Jupitra rada zanese v pretiravanje. Zvečer se bomo imeli lepo v družbi podobno mislečih ljudi. Težko nas bo zadržati doma. Sebi in drugim pustimo svobodo. Luna v Vodnarju je ugodna za jadralce, uživali pa bomo tudi v hoji, teku in skupinskih športih. Da le ne bomo pri miru...Na partnerja bomo v teh dneh gledali bolj kot na prijatelja in sodelavca, s katerim v življenju delimo dobro in slabo. Uživali bomo v prijetnem druženju, čeprav se ne bo nič posebnega dogajalo.

V petek bo lunin krajec aktiviral točko mrka, kar bo naredilo dan napet in stresen na vseh nivojih. Luna v Ribah bo prinesla občutek nemoči, letargije in kanček razočaranja. Ne bomo imeli prave energije, da bi se česa lotili. Opozicija Venere in Jupitra nas svari pred razočaranji in prevelikim zapravljanjem. Kozorogi, Ribe, Raki in Škorpijoni (tudi podznak) bodo uspešno krmarili skozi »nebesno nevihto«.

V soboto se bomo zaradi konjunkcije Lune in Neptuna težko soočili z realnostjo. Počasni bomo. Dopoldne je primerno za vodne kopeli in terapije. Proti večeru bo Luna v kvadratu z Marsom. Preobčutljivi bomo in stvari nas bodo hitreje spravile s tira. V prometu bodite zelo pazljivi, saj je povečana možnost prometnih nesreč. Še posebej nervozni bodo Dvojčki, Device, Ribe in Strelci (tudi podznak). Najbolje je, da si privoščimo počitek. Intuicija bo zelo močna in nas bo vodila bolje od razumskega analiziranja dejstev, še zlasti Ribe in Škorpijone. Ob 22.31 bo Sonce prestopilo v znamenje Dvojčka. 

V nedeljo dopoldne bo Luna v kvadratu s Saturnom, zato bomo bolj občutljivi, zamerljivi, utrujeni in ranljivi. Dopoldne bomo povsod naleteli na hladen odziv. Ne bo treba veliko, pa bomo planili v jok. Konflikti s starejšo populacijo in avtoritetami nas bodo spravljali v slabo voljo. Opoldne bo Luna prestopila v ognjenega Ovna. Vodnarji, Ovni, Dvojčki, Levi in Strelci (tudi podznak) končno prišli na svoje. Popoldne bo primerno za druženje, zabavo, športne aktivnosti in romantična srečanja.

Ponedeljek in torek bosta spodbudna dneva. Imeli bomo veliko energije za izpeljavo projektov, imeli bomo plan in strategijo. Ponedeljek bo romantičen in primeren za zmenke. Luna bo v opoziciji z Jupitrom, zato bomo preveč optimistični in nagnjeni k pretiravanju. Zvečer bodo malo težje energije. Ovni, Raki, Tehtnice in Kozorogi (in tisti, ki imate v teh znamenjih ascendent ali Luno), jih boste začutili skozi nemir, glavobole ali težave z očmi. Torek je ugoden poslovne sestanke, organizacijo dela, za servisiranje ali nakup strojev, delovne in športne opreme, kmetijske mehanizacije ali avtomobilov. Popoldne bo Luna vstopila v čutnega Bika, zato se bomo umirili od nervoze zadnjih dni in se predali lenarjenju v udobnem naslanjaču. Sreda bo najlepši dan tega tedna. Umirjen dan, ko se nam ne bo nikamor mudilo, bo pravi balzam za dušo. Radi se bomo imeli in znali bomo uživati v lepih stvareh. Iz kuhinje bo prijetno dišalo. Dan je ugoden za večje nakupe, finančne transakcije in investicije v trajnejše stvari. Kozorogi, Ribe, Biki, Raki in Device (tudi podznak) se boste imeli najlepše.
Za vikend pazite, druge dni pa se imejte lepo in uživajte življenje z veliko žlico.

Še več boste našli tukaj.

prejšnji članek
To se dogaja v maternici ženske, ki med nosečnostjo kadi!
Zdravje
To se dogaja v maternici ženske, ki med nosečnostjo kadi!
naslednji članek
Severina pokazala noge, trebuščka pa nikjer
Svet slavnih
Severina pokazala noge, trebuščka pa nikjer