volodimir zelenski, oleksander sirski
Svet24.si

Prvi mož ukrajinske vojske presenetil: Ukrajina potrebuje manj vojakov, kot se je zdelo

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Ta tri astrološka znamenja čaka veliko presenečenje v ljubezni!

22. 5. 2017; 08.30
Avtor: D. B.
Horoskop bern

foto: Dobra karma

Če se ta tri astrološka znamenja zdaj ne bodo poročila, bodo do konca leta 2017 obsojena na samoto.

Zadnja retrogradna Merkur in Venera sta pri nekaterih astroloških znamenjih povzročila pravo zmedo zaradi ponovnega soočanja s preteklostjo. Ta tri astrološka znamenja pa srečanje s preteklostjo zagotovo ne bo pustilo ravnodušna - ali se bodo poročili z bivšim partnerjem ali pa povsem pozabili nanj. Ste med njimi? 

Oven

Ovnom se bo oglasila bivša ljubezen. In čeprav bo trdila, da se je oglasila s prijateljskimi nameni, se bo kmalu izkazalo, da to ni povsem resnično. Novembra lahko ovni pričakujejo dokončno spravo in morda celo začetek resnega razmerja, celo zakon.

Dvojčka

Usoda in karma bosta poskrbeli za dvojčke. Pred njimi so zelo razburljivi dogodki, prežeti z duhom preteklosti. Osebe, ki so samske, bodo končno uspele ustvariti močno in stabilno zvezo. Nekaj jih bo vzpodbudilo, da se bodo ponovno javile nekomu, ki ga že dolgo niso videle.

Rak

Raki se bodo v prihajajočem obdobju soočili s številnimi izzivi, tako na poslovnem kot na čustvenem področju. Za težave na poslovnem področju jim ni potrebno skrbeti, saj se bo vse rešilo z organizacijo in disciplino. Za ljubezen pa bo potrebno več potrpljenja, vztrajnosti in pogovorov.  

Tudi raki se bodo borili s preteklostjo in se znašli pred dilemo, ali odgovoriti na klic tistega, ki jim je zlomil srce. Raki, ki so že dalj časa samski, bodo srečali fatalno osebo pred koncem leta 2017, zato jim svetujemo, da izkoristijo priložnost.  

Preberite tudi: To je najbolj nežno astrološko znamenje. Kliknite tukaj!

prejšnji članek
Kateri slovenski športnik ljubi to lepotico?
Svet slavnih
Kateri slovenski športnik ljubi to lepotico?
naslednji članek
MasterChef: Pravi prijatelji postali največji sovražniki
Resničnostni šovi
MasterChef: Pravi prijatelji postali največji sovražniki