Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Odnosi
 

Bi se tega pri seksu ženske morale sramovati?

4. 6. 2017; 02.01
Avtor: Petra Arula/Bodi zdrava
ljubezen moški ženska plaža klobuk zelena

foto: Profimedia

Četudi se o njih po navadi ne pogovarjamo – še s svojimi prijateljicami ne – in ostajajo skrite med našimi rjuhami ali v kabini za prhanje, ni z njimi prav nič narobe.

O, ja, tudi ženskam se pletejo po glavi. Le kako bi se drugače prodajali vsi ti romantični in seksi romani? Le kako bi bil drugače »gospod sivi« v vseh svojih odtenkih razgrabljen? Četudi se o njih po navadi ne pogovarjamo – še s svojimi prijateljicami ne – in ostajajo skrite med našimi rjuhami ali v kabini za prhanje, ni z njimi prav nič narobe.

Četudi se nam zdijo čudne. Četudi menimo, da bi se jih morale sramovati. Vzburijo nas namreč prav zato, ker so izmišljene in ker se nam po navadi zdijo tudi prepovedane. Hkrati sploh ni rečeno, da bi vse svoje fantazije rade zares uresničile in da bi v njih dejansko uživale. Čisto dovolj je torej, če ostanejo fantazije. Pozabimo torej na strah in uživajmo. Ker fantazije ostanejo za vedno in ker nikoli ne razočarajo, pomagajo nam lahko celo popestriti in poživiti naše spolno življenje, ne da bi o njih kdaj spregovorile ali naredile kar koli drugega, kot pritisnile na gumb svoje domišljije.

Ne, niste torej čudni, pokvarjeni, izprijeni. Z vami ni prav nič narobe, če vaše misli in telo preplavijo fantazije o neverjetnem seksu. V prostorih, ki naj ne bi bili namenjeni telesnim užitkom. V družbi, ki nam je nihče ne bi pripisal. Ljudje z bujnimi spolnimi fantazijami naj bi imeli celo večjo željo po seksu in tudi boljše spolno življenje (tudi če teh fantazij sploh ne uresničijo ali pa le redke). In še nekaj: ko ste preplavljeni z domišljijo, ste najverjetneje pripravljeni tudi na seks. Pa čeprav morda čisto navadnega … z vašim čisto navadnim možem.

O čem sanjari večina žensk?

Seks z neznancem

Največ žensk sanjari o neobrzdanem seksu z neznancem. Zakaj, najverjetneje ni treba razglabljati. Nikoli več ga ne bodo videle, zato jim ni mar, kaj si bo mislil o njih, ni pomembno, ali se bodo izkazale v postelji, ni jim mar, ali bodo v tisti urici ali noči pokazale vso svojo pohoto.

Seks z znancem

V veliko ženskih fantazij se rad prikrade seksi sosed, možev prijatelj, sodelavec, šef, zdravnik … moški, ki ga poznajo, a naj se z njim nikoli ne bi zapletle. V fantazijah je to precej bolj preprosto, nenevarno in neverjetno seksi.

Z žensko

Čeprav so jim všeč moški in so oni tisti, ki jih privlačijo, se veliko ženskam zdi zelo vzburljivo, ko se jim v fantazijah v njihovi postelji pridruži seksi ženska, ki natančno ve, kaj jim najbolj prija in kako jih pripeljati do neverjetnega orgazma. Nekatere si v tej fantaziji predstavljajo svojega spolnega partnerja, ki ju opazuje.

Trije v postelji

Veliko žensk v svojo posteljo rado povabi še enega … ali eno. V teh fantazijah se po navadi oba – partner in tisti drugi ali druga – ukvarjata z njo: oba jo hočeta zadovoljiti, potešiti.

V postelji z zvezdnikom

Nekatere ženske rade sanjarijo o tem, da so se znašle v razkošnem hotelskem apartmaju znane seksi osebe, ki si jih neizmerno želi. Po navadi je to natančno določen moški zvezdnik, a tudi ženske zvezdnice v teh fantazijah niso izključene.

Razkošje

Seks v zasebnem letalu, kraljevskem apartmaju, na velikanski jahti, valjanje po denarju, polivanje s penino … in ona v glavni vlogi, skupaj z nesramno bogatim gospodom.

Striptiz

Nekaterim ženskam sramežljivost preprečuje, da bi striptiz izvedle v živo, v svojih fantazijah pa se rade prelevijo v seksi striptizeto, ki povsem obnori svojega moškega ali pa kar večjo moško družbo.

Podrejena

Naj bo nepopustljiv, grob, naj strga obleko z nje, naj si je tako zelo želi, da mu je povsem vseeno … za vse. Nekatere ženske rade sanjarijo o tem, da si jih moški vzame, četudi grobo. Da je on gospodar. Pa vseeno je to domišljija, v kateri je ona povsem varna. Nepoškodovana.

Gospodarica

Nekatere v svojih fantazijah prevzamejo vlogo, v kateri so one tiste, ki s svojim moškim delajo, kar hočejo. Podredijo si ga, če ne gre drugače, s kaznijo, potem pa se na njem še zadovoljijo. Nekatere ženske so v teh fantazijah zelo krute.

V javnosti

Ženske sanjarijo tudi o divjem seksu na javnem mestu ali pa vsaj tako, da jih kdo preseneti in ga to do skrajnosti vzburi. Občutek, da jih kdo zaloti med njihovim užitkom, je tisti, ki jih vzburja.

V drugi vlogi

Čeprav igra medicinske sestre, policistke, sobarice, prostitutke … velja za spolno fantazijo moških, tudi nekatere ženske sanjarijo o tem, kako bi v drugačni podobi uživale s svojim spolnim partnerjem.

Prasica

Nekatere ženske sanjarijo o tem, da jih moški v postelji nagovori … drugače. Z nespodobnimi besedami, ob katerih bi se ob kakšni drugi priložnosti počutile prizadete, ponižane …

Javni prostori

Strasten hitri seks na javnem stranišču, v skladišču, na hodniku … to je želja, ki se plete po glavi številnim ženskam.

Provociranje

Nekatere ženske rade fantazirajo o tem, kako vzburjajo moškega s svojimi gibi, pogledom, drzno obleko, ki mu razkrije kakšen sicer zakrit del telesa, z vrtoglavimi petami …

Mlajši

Ne le moški, tudi ženske sanjarijo o tem, da zapeljejo mlajšega. In se spustijo z njim v prav posebno razmerje, v katerem so one učiteljice, mladenič pa zelo nadarjen učenec.

Preberite tudi: Ste prikupna debeluška? Tako boste v kopalkah videti zapeljivo. Kliknite tukaj!

prejšnji članek
Bila je zelo nadarjena, potem pa je klavir zamenjala za silikon
Svet slavnih
Bila je zelo nadarjena, potem pa je klavir zamenjala za silikon
naslednji članek
Vesele novice iz UKC: Kristalni zvok je zdravilo prihodnosti!
Zdravje
Vesele novice iz UKC: Kristalni zvok je zdravilo prihodnosti!