mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: Finančno stanje se bo izboljšalo

1. 6. 2017; 09.30
Avtor: Barbara Rožmanec Rupnik, DastolAS
Horoskop bern

Kaj lepega bo prinesel teden? foto: Dobra karma

V tem tednu bodo kar trije planeti zamenjali znamenje, zato bomo krepko čutili menjavo energij.

V četrtek bo lunin krajec povzročil več zmede in napetih odnosov. Trigon Venere in Saturna bo »kriv« za otožno razpoloženje in razmišljanje o (bivši) ljubezni. Finančni tokovi bodo končno stekli in olajšali finančno situacijo. Četrtek in petek sta primerna za pospravljanje in delo na vrtu. Nedelja bo lep in radosten dan, primeren za izlete in druženje. 4. junija bo Mars prestopil v znamenje Raka, kjer bo ostal do 20. julija 2017, in »obarval« to obdobje s podarjenim nacionalizmom in napetimi družinskimi odnosi. Začetek tedna bo stresen. Luna v Škorpijonu vedno razburka čustva in strasti. V torek, 6. junija, bo Venera, planet ljubezni, lepote, umetnosti in financ, prestopila v Bika, kjer bo ostala do 5. julija. V tem mesecu bomo znali uživati življenje. Privoščili si bomo več dobre hrane, pijače, počitka in drugih čutnih užitkov. Ljubezenske zveze bodo temeljile na romantiki in imajo vse možnosti, da kljubujejo zobu časa. Ker bo Mars v Raku, bodo zdaj začeta ljubezenska razmerja najverjetneje vodila v zakon. Torek in sredo bomo precej delavni in osredotočeni na dosego cilja.

Pa poglejmo bolj podrobno.


Četrtek in petek bo Luna v Devici. Ribe, Dvojčki, Device in Strelci (tudi podznak) bodo nekoliko bolj sitni in občutljivi. Ob 14.43 se bo na nebu zarisal lunin krajec, zato bomo težje krotili svoja čustva in reakcije. Izkoristimo energije pridne Device in se lotimo pospravljanja delovnega prostora, shrambe in garderobnih omar. Popoldne bo Venera v sekstilu s Saturnom ugodno vplivala na ljubezenska razmerja. Nič posebnega se ne bo dogajalo, a nam bo lepo v njeni/njegovi bližini. Samski bodo razmišljali, če bi dali bivši ljubezni še eno priložnost. Popoldne je ugodno za nakupe zdrave hrane, pisarniških pripomočkov in drobnih stvari za dom. Če boste kupovali orodje, vam bo še dolgo služilo. Zvečer bomo zaradi opozicije Lune in Neptuna bolj otožni in brez energije. Težave s psiho bodo izrazitejše. Želja po begu iz realnosti bo vplivala, da bodo ljudje pogosteje posegali po alkoholu in prepovedanih substancah. Pazite na želodec, ki bo v teh dneh še posebej občutljiv. V petek bomo zbrani in dobro organizirani. Kozorogi, Biki, Raki, Device in Škorpijoni (tudi podznak) bodo že dopoldne veliko naredili in sklenili donosne posle. Popoldne bo zaradi Luninega kvadrata s Saturnom in Marsom precej stresno. Ribam, Dvojčkom, Devicam in Strelcem (tudi podznak) bodo popuščali živci. Umaknite se, dokler je še čas in ne izzivajte spora.

Sobota in nedelja bosta lepa in umirjena dneva. Luna bo prestopila v diplomatsko Tehtnico, zato bodo odnosi bolj harmonični. Svojo okolico bomo očarali z eleganco, prikupnim nasmeškom in vedrim nastopom. Lažje bomo izražali ljubezen in naklonjenost. V soboto bo Luna v konjunkciji z Uranom prinesla več romantičnih presenečenj. Popoldne bomo dobre volje. Radi se bomo družili in delali optimistične načrte za prihodnost. Ugodno je tudi za urejanje pravnih zadev, študij, rezervacijo počitniške destinacije in izlete. Nedeljsko dopoldne je primerno za obisk frizerja, druženje in zmenke, še posebej za Vodnarje, Dvojčke, Leve, Tehtnice in Strelce (tudi podznak). Popoldne bomo utrujeni, zaspani in brez moči. Najbolje je, da se umaknemo v svoj mir in delamo, kar nas osrečuje in sprošča. Zvečer bo Mars prestopil v Raka in za več tednov izpostavil problematiko, povezano z domom in družinskimi odnosi.

Ponedeljek bo na splošno za vse precej težak. Zgodnje jutro bo ugodno za resno delo, študij, poslovno načrtovanje in dogovarjanje. Odnosi s starejšimi bodo harmonični. Tekom dneva bo v medsebojnih odnosih več trenja. Počutili se bomo osamljene, premalo ljubljene in cenjene, še zlasti Kozorogi, Ovni, Raki in Tehtnice (tudi podznak). Luna v opoziciji z Venero bo prinesla več težav z ženskami v našem okolju. Pazite na mehur, ledvica in spodnji del hrbta. Ob 12.47 bo Luna prestopila v skrivnostnega Škorpijona. Luna v Škorpijonu ni ugodna za nakupe. Kar kupite, se rado pokvari, strga oz. se kasneje izkaže za neuporabno. Navzven bomo mirni in tihi, v duši pa bo vrelo. Kozorogi, Ribe, Raki, Device in Škorpijoni (tudi podznak) bodo imeli veliko energije in elana za delo. Delo na vrtu nam bo šlo dobro od rok. Rastoča Luna v vodnem znamenju da rastlinam veliko zagonske energije za rast. Do srede je ugodno tudi za zatiranje polžev. Odnosi bodo prežeti z močnimi čustvi. Ribe, Device in Škorpijoni (tudi podznak in Luna) boste znali Marsovo energijo uspešno »kanalizirati« v domače projekte. Bike, Vodnarje in Leve bo grizla zavist, v partnerskih odnosih pa bodo brezkompromisno zahtevali popolno lojalnost in vdanost.

V torek bo Venera prestopila v znamenje Bika. V tem znamenju lahko izrazi svoje najlepše lastnosti: lepoto, senzualnost, nežnost, ljubkost, romantična čustva, smisel za barve in oblike, umetniški izraz in kreativnost. Venera predstavlja dve sferi življenja: ljubezensko in finančno. Končno je napočil čas za ljubezen, pa tudi z denarjem ne bomo več tako na tesnem. Torek popoldne posvetite sebi. Počivajte, pojdite na masažo, plavanje, sprehod ob vodi in poslušajte glasbo. Večer je ugoden za globlje uvide, regresijo, hipnozo, zdravljenje s kristali ipd. Večer je primeren tudi za zmenke in romantična srečanja.

V sredo bo Luna v praznem teku, kar pomeni, da ne bo naredila aspekta z nobenim planetom. Dan je primeren za rutinska opravila in čiščenje. Z Luno v Škorpijonu bomo res temeljiti. Prestop Merkurja v znamenje v Dvojčka 7. junija označuje obdobje dveh tednov, ko bo prišel do izraza naš intelektualni potencial. Obdobje je ugodno za dijake, študente, pisatelje, trgovce, šoferje in predavatelje. Kot vidite, bo v tem tednu vsega po malem, vi pa vzemite zase le najlepše.

Še več boste našli tukaj.

prejšnji članek
Preživimo čas skupaj!
Moda&Lepota
Preživimo čas skupaj!
naslednji članek
Kaj se dogaja z Ladom Bizovičarjem?
Svet slavnih
Kaj se dogaja z Ladom Bizovičarjem?