Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: Približuje se polna luna

8. 6. 2017; 09.30
Avtor: Barbara Rožmanec Rupnik, DastolAS
ura horoskop

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Tranzitni Merkur je vstopil v znamenje Dvojčka 7. junija. Prestop v znamenje Dvojčka označuje obdobje dveh tednov, ko bomo na prvo mesto postavljali učenje, intelektualne dejavnosti in krajša potovanja.

Obdobje bo odlično za učenje, izpite, predavanja in komunikacijo. Zgovorni bomo, spomin pa nam bo dobro služil. Zvito se bomo izognili neprijetnim situacijam. Zaradi Merkurja v Dvojčku bo prišel do izraza naš intelektualni potencial, zato bodo dijaki in študentje lažje kot sicer dobivali dobre ocene. Obdobje bo ugodno tudi za pisatelje, trgovske potnike, šoferje in predavatelje. V četrtek in petek bo ozračje precej napeto, saj se približuje polna luna. Dovršila se bo v petek, ob 15.10. Polna luna na 18. stopinji Strelca bo najbolj vznemirila Ribe, Dvojčke, Device in Strelce (tudi podznak). V soboto, 10. junija se bo Jupiter končno obrnil v direktno smer in omogočil, da bodo projekti, ki so vezani na izobraževanje, pravo, turizem, banke in založništvo, končno stekli v pravo smer. Tudi težave v partnerskih odnosih bodo lažje rešljive, če bomo pokazali več razumevanja in sočutja. V dneh okrog 14. junija bo Merkur v kvadratu z Neptunom, zato bomo bolj zmedeni, pozabljivi in nagnjeni k napačni presoji. Nevarnost prometnih nesreč, računalniških virusov in finančnih zlorab bo spet povečana.

Pa poglejmo bolj podrobno:


Četrtek in petek bo Luna v Strelcu. Ribe, Dvojčki, Device in Strelci (tudi podznak) bodo nekoliko bolj sitni in občutljivi. V petek ob 15.10 bo polna Luna na težavni 18. stopinji. Bodite pazljivi v odnosu do avtoritet. V šolah in na fakultetah bo veliko napetosti in konfliktov. Zlasti Ribam, Dvojčkom, Devicam in Strelcem (tudi podznak) bodo hitro popustili živci. Tudi Rakom in Levom ne bo lahko. Potlačeni družinski konflikti bodo spet splavali na površje. Umaknite se, dokler je še čas in ne izzivajte spora. Ne sprejemajte pomembnih odločitev.

Pazite v prometu, še posebej na avtocestah. Izogibajte se potovanjem, še zlasti v petek dopoldne. Ne naprezajte se preveč in si ne nalagajte preveč obveznosti. Psiha bo zelo občutljiva. Težko bomo nadzirali čustva in reakcije. Enim pomaga meditacija, drugim molitev, tretji pa se najbolj sprostijo v telovadnici. Vsak zase najbolje ve. Izogibajte se alkoholu, zdravilom in drugim psihoaktivnim substancam. Telo bo vroče in razgreto, zato se izogibajte tudi mesni in močno začinjeni hrani. Težave s prebavo (napihnjenost) in otekanje sklepov bodo pogostejše. V obdobju okrog polne lune so krvavitve močnejše, zato se izogibajte puljenju zob in operacijam. V petek zvečer bo čas za romantična srečanja in vroče zmenke, saj bo Venera v sekstilu z Marsom.

Soboto in nedelja bodo razmeroma umirjena, rahlo pesimistična dneva. Luna bo prestopila v resnega Kozoroga, zato bodo odnosi bolj poslovne narave. Ne bo nam do smeha in druženja. Odgovorno se bomo lotili dela. Obiščite starejše (ali bolne) sorodnike ali sodelavce. V soboto bo čez dan nemirno in prepirljivo ozračje, popoldne pa bo primerno za nakupe pohištva, obutve in poslovnih (ali delovnih) oblačil. Romantični večer se obeta Kozorogom, Ribam, Bikom, Devicam in Škorpijonom (tudi podznak). Nedelja bo prijetna in tiha, čeprav malo resnobna.

Ponedeljek bo na splošno za vse precej težak. Zgodnje jutro prineslo več pesimizma, stresa in nervoze, kar bo otežilo delo, študij, poslovno načrtovanje in dogovarjanje. Ne sklepajte poslovnih dogovorov, ker se bo kmalu zapletlo pri financah. Tudi tekom dneva bo v medsebojnih odnosih več trenja. Ljudje bodo hladni, zadržani in nepripravljeni na kompromise. Občutek utrujenosti in brezvoljnosti bo mučil zlasti Ovne, Rake in Tehtnice (tudi podznak). Tudi težave s kostmi, revmo in zobmi bodo pogostejše.

V torek in sredo bo Luna v znamenju Vodnarja. »Mladi rod« bo precej uporniško nastrojen. Ne bomo imeli prav veliko potrpljenja. Zaželeli si bomo delati neobičajne stvari, dogajale pa se nam bodo nepredvidljive in nevsakdanje situacije. Marsikdo bo začutil neustavljivo željo, da bi na sebi ali v svojem okolju nekaj spremenil. Če bomo radikalno spremenili samo frizuro, še ne bo hudega. Med ljudmi bo več humanosti in iskrene želje pomagati. Dneva sta primerna za krajše avanture in druženje s prijatelji. V torek pokažite partnerju, da je vaš najboljši prijatelj, čustvene »izlive« pa prihranite za petek. Zvečer bo Merkur v trigonu z Jupitrom, zato je ugodno za dogovore in nakupe, še zlasti, če imate v mislih računalnik, telefon in drugo moderno tehnologijo. V sredo bo Merkur v kvadratu z Neptunom. Težko se bomo soočali z realnostjo in iskali vse mogoče izgovore. Vse informacije vzemite z rezervo, ker obstaja velika možnost, da bi izpadli naivni ali žrtev prevare. Ne podpisujte važnejših dokumentov in pazite v plačilnem prometu. V »obtoku« bo več takih in drugačnih ponaredkov. Večkrat se bo zgodilo, da nas bodo nalagali. Ljudje se bodo »slinili« okrog nas, da bi iz nas izvlekli zaupne informacije, ki bi jih kasneje uporabili proti nam. V javnost bodo pricurljale dolgo varovane skrivnosti, a tudi laži in nepreverjene informacije. Pazite v prometu, še zlasti v ponoči, v megli in dežju. Izogibajte se bližini vode. Ne uživajte alkohola, zdravil brez zdravniškega recepta in drugih prepovedanih substanc, ker bodo posledice nepredvidljive.

Imejte se lepo in pazite nase.

Še več boste našli tukaj.

prejšnji članek
Popović dobil sina, Severina misli le na kariero
Svet slavnih
Popović dobil sina, Severina misli le na kariero
naslednji članek
Slovenska pevka dobi vse, kar hoče
Svet slavnih
Slovenska pevka dobi vse, kar hoče
#obraziavenija
obraziavenija