900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Test: Žival, ki se je bojite, razkriva vaš značaj!

18. 6. 2017; 06.01
Avtor: D. B.
tarantela, pajek, strah, žuželka

foto: profimedia

Katere živali od spodaj naštetih se najbolj bojite? Odgovor razkriva vaše osebnostne lastnosti.

Mnogi so prepričani, da lahko na podlagi strahu, ki ga ima nekdo do določene živalske vrste, opredelimo človekove osebnostne lastnosti.

Vse, kar morate storiti, je, da odgovorite na vprašanje, katere živali od spodaj naštetih se najbolj bojite. Odgovor pove veliko o vaših osebnostnih lastnostih.

Torej, katere živali se najbolj bojite?

Odgovori: 

Pes

Ste nezaupljivi in zelo introvertirani. Velikokrat v življenju se vam je zgodilo, da so prijatelji izdali vaše zaupanje. Težko pozabljate, še težje oproščate. Ljudem ne verjamete.

Mačka

Bojite se prihodnosti in tistega, kar prinaša s seboj. Niste samozavestni. Preveč vam pomeni mnenje drugih. Radi imate odprte ljudi in vedno želite vedeti, pri čem ste.

Kača

Želite imeti vse pod kontrolo. Trudite se biti vedno močni in težko sprejmete svoje slabosti, pa tudi slabosti drugih ljudi. Niste fleksibilni. Težko se predate čustvovanju.

Pajek

V otroštvu vas je mama preveč ščitila ali pa je bila izjemno avtoritarna. Imate potrebo, da vse razčistite in se bojite situacij, ki jih težko razumete. Težite k temu, da imate na vseh življenjskih področjih postavljena pravila.

Miš

Ste zamerljivi in težko komunicirate z drugimi. Bojite se neprijetnih situacij, saj se v njih preprosto ne znajdete. Neuspeh težko prenašate. Hitro se umaknete, tudi takrat, ko ni potrebno.

Netopir

Nagnjeni ste k temu, da verjamete v čudne in nenavadne dogodke in situacije. Najbolj se bojite sebe ter velikokrat ovirate svoje potenciale. Izogibate se neprijetnim situacijam, saj jih pogosto ne znate rešiti.

Osa

Ste hitri in nepotrpežljivi, kadar želite nekaj ustvariti. Jezijo vas nesmiselne in nepomembne življenjske situacije. Ste žaljivi in prepirljivi.

Podgana

Veliko preveč skrbi si nakopljete v svojem življenju. Težave poveličujete, namesto, da bi nanje pogledali realno. Obremenjeni ste z drugimi in njihovim mnenjem. Ne zaupate ljudem, ki brez ovinkarjenja povedo svoje mnenje.

Preberite tudi: Velika bolečina ob slovesu: "Samo da bi bila spet v tvojih rokah". Kliknite tukaj!

prejšnji članek
Koliko je vaše telo v resnici staro?
Moda&Lepota
Koliko je vaše telo v resnici staro?
naslednji članek
Tudi po koncu ostajata prijatelja
Svet slavnih
Tudi po koncu ostajata prijatelja