ris, slovenija
Svet24.si

Video: Gozdar v slovenski divjini naletel na nekaj izjemnega, brez strahu so pritacali po cesti

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: Obvladajte čustva in previdno s financami!

22. 6. 2017; 09.30
Avtor: Barbara Rožmanec Rupnik, DAstolAS
Horoskop bern

Kaj lepega bo prinesel teden? foto: Dobra karma

Teden bo zaznamoval prehod Sonca in Merkurja v znamenje Raka. Stelij planetov v Raku bo usmeril našo pozornost na dom, otroke, mater in družinske zadeve.

Ne bomo zmogli realnega razmišljanja, reakcije pa bodo močno čustveno obarvane. Četrtek in petek bosta primerna za druženje, izlete v bližnjo okolico in ukvarjanje z zaostalimi študijskimi zadevami. Pazite v prometu in pri finančnih transakcijah. Odnosi z avtoritetami in starejšimi ljudmi bodo naporni. V soboto bo mlaj. Sobota bo dan za intenzivna čustvena doživetja in usodna srečanja. Proti večeru bo »v zraku« več napetosti. Bodite strpni do ljudi in ne reagirajte na provokacije. Tudi nedelja bo prinesla več stresa, vznemirjenja in čustvene napetosti. Ponedeljek bo zabaven in vesel dan. Prijetna družba bo v nas budila plemenita čustva. Težave bomo reševali z veliko mero razumevanja in sočutja. Dan je primeren tudi za ljubezenska srečanja in umetniško ustvarjanje. V torek in sredo bomo optimalno izrabili čas in veliko naredili. Za torek in sredo velja reklo, da je molk zlato. Merkur bo v napetih aspektih z Jupitrom in Marsom, zato ne bo odveč, če svoje misli zadržite zase in manj govorite.

V četrtek in petek bo Luna v veselem in razigranem znamenju Dvojčka. Dneva bosta ugodna druženje, »kofetkanje« in krajše izlete. Ves čas bomo v gibanju, rahlo napeti, živčni in nepotrpežljivi. Počeli bomo več stvari naenkrat, a pri nobeni stvari ne bomo vztrajali prav dolgo. Veliko časa bomo namenili spletnemu dopisovanju. Otroci in mladostniki bodo vedrega razpoloženja. Ovni, Levi in Tehtnice (tudi podznak) bodo preživeli dva lepa dneva. V četrtek zvečer bo Luna v kvadratu z Neptunom. Ne verjemite vsega, kar slišite. Pazite v prometu in ne vozite pod vplivom opojnih substanc. Pozornost in koncentracija pri vožnji bosta zmanjšani. Previdni bodite zlasti ponoči, v dežju in v bližini vode. Oči bodo bolj občutljive, zato se nam bo na trenutke zdelo, da slabše vidimo. V petek popoldne bomo zaradi opozicije Lune in Saturna nekoliko bolj utrujeni, depresivni in melanholični. Težje se bomo razumeli z drugimi, še posebej z ljudmi iz drugega kulturnega okolja. Strelcem, Devicam in Dvojčkom (tudi podznak) bo najtežje.

V soboto in nedeljo bo Luna v znamenju Raka toplo pobožala srce Ribam, Bikom, Rakom in Škorpijonom (tudi podznak). V mislih se bomo vračali v preteklost in se spominjali ljudi, s katerimi so nas nekoč povezovala globoka čustva. Stelij planetov v Raku v trigonu z Neptunom bo »kriv« za preveč popitega alkohola. Če bo lepo vreme, se odpravite na sprehod ob jezeru, morju ali reki. Tudi polna kad vode se bo prilegla. Zelo čustveno bomo dojemali stvari in uživali v družbi svojih najbližjih. Sobotno dopoldne je primerno za nakup hrane in izdelkov za dom.

V nedeljo bomo čustveno precej vznemirjeni, še najbolj Raki (tudi podznak in Luna). Luna bo v napetih aspektih z Uranom in Plutonom, zato bo več družinskih nesoglasij. Kozorogi, Ovni, Raki in Tehtnice (tudi podznak) bodo težko nadzirali svoje reakcije. Neizražena čustva se bodo kanalizirala skozi bolečine v želodcu. Več časa namenite svojim najmlajšim.

V ponedeljek in torek bo Luna v Levu. Dvojčki, Levi, Tehtnice in Strelci (tudi podznak) si bodo zaželeli več pozornosti in jo tudi dobili. Želja po luksuzu in glamurju bo izražena. Naš ego bo zelo občutljiv. Bodite še posebej galantni do žensk v vašem okolju. Kritika nas bo globoko zabolela. Velikodušni in zaščitniški bomo do otrok. Prekipevali bomo od energije. V ponedeljek se bomo zabavali in preživeli dan v prijetni družbi, torek pa bo bolj delovno naravnan. Dobro bomo znali organizirati delo in združiti prijetno s koristnim. Ustvarjalno in kreativno bomo pristopili k delu, saj nas bo rutina dolgočasila. V torek nas bo mikalo »zapravljanje«, a je Merkur v neugodnih aspektih, zato raje dvakrat premislite, preden kako stvar kupite. V teh dneh bi jo preplačali. Ne delite svojih misli z drugimi in ne govorite vsega, kar vam pade na pamet. Preveč boste povedali, kasneje pa vam bo žal.

V sredo bo Luna v znamenju Device. Kozorogi, Biki, Raki, Device in Škorpijoni (tudi podznak) bodo uživali v umirjenem dnevu. Prvi krajec je primeren za uvajanje novosti in začenjanje novih projektov. Postavili bomo zelo visoke standarde. Dan je ugoden za rutinska dela, delo na vrtu, manjša gradbena dela, pospravljanje, sortiranje, recikliranje in zbrano delo. Delo bo opravljeno natančno, brezhibno in v roku. Za ta dan naročite mojstre, serviserje ali čistilni servis. Hišni ljubljenčki bodo bolj kot sicer željni naše pozornosti. Če se za ta dan naročite na zdravniški pregled, vas bodo temeljito in natančno pregledali, osebje pa bo zelo pozorno in ustrežljivo. Zaradi konjunkcije Merkurja in Marsa bomo bolj nagnjeni k hitrim in impulzivnim reakcijam, zato je večja možnost nesreč in poškodb. Pazite na jezik in zadržite kritiko zase.

Kakor na nebu, tako na zemlji…Upam, da se bo po mlaju vsaj vreme malce ohladilo, da bomo lažje zadihali, če že planeti tako »kurijo«. Imejte se lepo.

Še več boste našli tukaj.

prejšnji članek
Peter Prevc trpi strašne muke
Svet slavnih
Peter Prevc trpi strašne muke
naslednji članek
Iris Mulej razkrila kakšen modrček ima najraje
Svet slavnih
Iris Mulej razkrila kakšen modrček ima najraje