favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: Živahno in nemirno bo

6. 7. 2017; 09.30
Avtor: Barbara Rožmanec Rupnik, DAstolAS
horoskop ezoterika astrologija

Kaj prinaša nov teden? foto: Profimedia

Teden bo precej živahen in nemiren. Merkur, planet komunikacije, bo v četrtek vstopil v znamenje Leva, kjer bo ostal do 26. julija. Začutili bomo željo po dokazovanju lastne vrednosti in bolj samozavestno zastopali svoja stališča.

Venera, planet ljubezni, bo v znamenju Dvojčka do 31. julija. V odnosih bo več spontanosti in igrivosti, smeha, prijateljskega zbadanja in ljubimkanja brez obveznosti. Sonce v Raku bo usmerilo našo pozornost na dom in družino. V četrtek bomo zaradi trigona Sonca in Neptuna izjemno dobro intuitivno presojali situacije in ljudi. Začutili bomo večjo željo po kreativnem, umetniškem izražanju. Glasba bo pravi balzam za dušo, zato si jo le privoščite. Neptun »vleče« v svet iluzij, romantike in omame vseh vrst, zato pazite, da vas preveč ne »odnese«. Kvadrat Sonca in Jupitra bo izpostavil nerealna pričakovanja in konflikte z nadrejenimi. Previdno s financami. Petek bo primeren za nakupe, prinesel pa bo tudi prijetna druženja v prijateljskem krogu. Vikend bo zelo težaven, saj bo Luna v opoziciji s kar petimi planeti –Jupitrom, Soncem, Marsom, Plutonom in Uranom. Razpoloženje bo precej depresivno, odzivi pa nestrpni, nepremišljeni in agresivni. Precej »divje« bo še v ponedeljek, ko si bosta iz oči v oči stala Sonce in Pluton. Zaslepila nas bosta ljubosumnost in sovraštvo, odzivi na konflikt pa bodo skrajni. Možnost nesreč, poškodb in nekontrolirane agresije je močno povečana. Torek in sreda bosta lepa in družabna dneva, primerna za dogovarjanje, študij in urejanje pravnih zadev. Pa poglejmo bolj podrobno.

V četrtek in petek bo Luna v Strelcu. Četrtek izkoristite za ustvarjalne dejavnosti, opravljanje izpitov, za intelektualno delo, prijateljski klepet in druženje. Zaradi trigona Sonca in Neptuna bomo bolj sočutni, intuitivni in sanjaški. Želja po umiku iz realnosti bo večja. Pri vsakem se bo aspekt kazal drugače. Nekateri bodo našli svoj izraz v umetniškem izražanju, drugi v sanjarjenju, meditaciji, molitvi, poslušanju glasbe ali branju knjig z duhovno vsebino, tretje pa bo »odnesla« zloraba alkohola in psihoaktivnih substanc.

Za posel in materialne zadeve četrtek ni ugoden. Prav tako ne za stike z nadrejenimi, dogovore, prodajne akcije, večje nakupe, urejanje pravnih in bančnih zadev. Aspekti (Sonce kvadrat Jupiter in Luna kvadrat Neptun) nas bi zlahka zapeljali v nerealno presojo situacije in s tem v napačne odločitve. Strogo upoštevajte pravila in zakonodajo. Zastavili si bomo preoptimistične cilje, naše želje pa bodo nerealne. Zlahka bi nasedli trgovcem in bančnikom, končna »streznitev« pa bi bila precej boleča, še zlasti za Ribe, Dvojčke, Device in Strelce (tudi podznak). Popoldne bo lepo in optimistično, primerno za vesela druženja, šport in sprostitev.

V petek dopoldne bodo ljudje sprva še hladni, sumničavi in nezaupljivi, zato je najbolje, da delamo sami. Tekom dneva se bo ozračje sprostilo. Sekstil Venere in Merkurja obljublja prijetna srečanja. Zgodnje popoldne je primerno za nakup pohištva, knjig, šolskih učbenikov, športnih in «casual« oblačil. Zvečer vstopi Luna v znamenje Kozoroga, zato ne bomo prav družabni. Naše misli se bodo vrtele okrog dela in službenih obveznosti.

V soboto na nebu ne bo nobenega pomembnejšega aspekta, a bo napetost v ljudeh rasla zaradi polne lune, ki bo nastopila v nedeljo, ob 6.06. Kozorogi, Ovni, Raki in Tehtnice (tudi podznak) bodo najbolj občutili razdiralne energije tega vikenda. V ponedeljek zvečer se bo situacija umirila, do takrat pa se bomo zelo čustveno in nepremišljeno odzivali na situacijo. Izogibajte se stika s (tako ali drugače) problematičnimi ljudmi. Zlahka bi vas ujeli v svoje mreže in zmanipulirali. V partnerskih odnosih bo napeto. Ljubosumni izpadi, pretepi in zastraševanje bodo v teh dneh pogostejši.

Tudi v mundanem smislu bo podobno. Beležili bomo več nasilja, napadov, smrtnih žrtev in groženj. Nepotrpežljivost in agresija se bosta kazali tudi v prometu, zato ne hodite na pot, če ni nujno potrebno.

V ponedeljek bo Luna v Vodnarju poudarila našo potrebo po neodvisnosti. Več zanimanja bomo pokazali za alternativo. Nepopustljivo in trmasto bomo zagovarjali svoja stališča. Večer bo ugoden za prijateljska srečanja. Še zlasti lepo bo Vodnarjem, Ovnom, Dvojčkom, Tehtnicam in Strelcem (tudi podznak). Precej več časa bomo namenili virtualni komunikaciji in »klikanju«. Zabavno bo. Pozne ure iz ponedeljka na torek so neugodne za komunikacijo in zlahka bi se sprli, še zlasti Biki, Levi in Škorpijoni (tudi podznak).

Torek in sreda bosta odlična dneva, primerna za dogovore, sestanke, prijateljsko druženje, urejanje uradnih zadev, zbrano intelektualno delo in alternativne dejavnosti. Ljudje bodo dobre volje in prijateljsko razpoloženi. Dneva bosta precej nepredvidljiva, marsikaj se bo dogajalo in spreminjalo sproti. Bolj bomo odprti za novosti in inovativne rešitve. Dneva sta primerna za nakup računalnika in druge sodobne tehnike. Našo pozornost bodo pritegnile politične teme, pa tudi novice s področja sodobne tehnike. V sredo zvečer bo Luna prestopila v znamenje Rib. Luna upada, zato ne bomo imeli veliko energije. Vzemimo si čas za počitek, sprostitev in manjše nakupe, zlasti dekorativne kozmetike in naravnih zdravil. Če ste že na morju, gotovo uživate. Z Luno v Ribah uživamo ob (v) vodi. Idealno za romantiko in večere v dvoje, zlasti za Kozoroge, Ribe, Bike, Rake in Škorpijone (tudi podznak). Ribe, Dvojčki, Device in Strelci (tudi podznak) bodo precej razdvojeni in zmedenih misli.

Kakor koli – imejte se lepo, ne razmišljajte preveč in se prepustite poletju.

Še več boste našli tukaj.

prejšnji članek
Gašper Tič: Največ, kar je lahko dal svojima sinovoma
Svet slavnih
Gašper Tič: Največ, kar je lahko dal svojima sinovoma
naslednji članek
Ne želi si končati, kot njej slavni oče
Svet slavnih
Ne želi si končati, kot njej slavni oče