Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

1709556859-172a8714-1709556621461
Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine "doping" za visoke dobičke zasebnikov.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Tedenski numeroskop: Prisluhnite svoji intuiciji!

17. 7. 2017; 01.00
Avtor: LiLi SoRuM, numerologinja
števila, numerologija

Kaj prinaša numerologija za ta teden? foto: profimedia

V tedenskem numeroskopu, ki ga pripravlja numerologinja LiLi SoRuM, preverite, kaj vse vas čaka.

Lekcije 29. tedna:
Vsak izmed nas ima svojo resnico, ki pa jo nosimo v sebi. Vsi odgovori so v nas samih in prav nikjer drugje. Do njih dostopamo preko lastnega notranjega čuta, t.i. intuicije. Izziv tedna bo: ali si zaupamo? Učili se bomo razlikovati med intuicijo in pretirano previdnostjo ter bujno domišljijo.

Ni vsaka misel, ki nas prešine in nas predrami, naravnost preroška. Mnogokrat je slab občutek, ki ga imamo, povezan z izkušnjami iz preteklosti, ki so nas prizadele.

Intuicija je vedno mirna. Tudi, ko je uvid, ki prinaša nezaželen, je naš občutek miren. Šele reakcija na to misel je radostna ali žalostna. Strah ali nezaupanje pa že takoj nosita neprijeten občutek. Bujna domišljija nam lahko nagaja in pričara bolj slikovit prizor. Intuicija pa zgolj je. Primerjamo jo lahko z golim podatkom, brez komentarja.

Dandanes še novice niso več novice, ampak pridejo v kompletu z mnenjem, zato nam je toliko težje prepoznati intuicijo, sam se nam lahko uvid zdi preveč bled.

Izračunajte svoje osebno število in poglejte, kaj prinašajo dnevi, ki so pred nami – vam!


Primer:
Seštejte svoj rojstni dan, da pridete do ene številke:
Na primer:
2.8.1989: 2+8+1989=1999
1+9+9+9=28
2+8=10
1+0=1


Število življenjske poti 1
Ostajajte pri dejstvih, ko se odločate in uporabite domišljijo za nove ideje. Nikakor ne nasedajte sladkim besedam v tem času. Preverite. Dandanes je praktično vse preverljivo.


Število življenjske poti 2
Morda se bo predramil občutek trme ali želja po vztrajanju kjer ste. Ko se boste resnično počutili varne v svoji notranjosti, bo potreba po oklepanju popustila. Dajte si čas.

Število življenjske poti 3
Dovolite si počitnice! Pošljite skrbi, vzorce pomanjkanja, manjvrednosti in ranljivost na dopust. Veste kako se bodo imele super (nasmeh). Vi pa tudi, bi se strinjali? Z nasmehom naprej!

Število življenjske poti 4
Posvetite se osebam, za katere ste mnenja, da za njih niste dovolj poskrbeli. Mnogokrat smo sami do sebe prestrogi. Pogovorite se. Opazili boste, da okolica do vas ni tako zahtevna, kot vi sami.

Število življenjske poti 5
Imeniten čas za odmik, delo na sebi, duhovno in osebnostno rast ter čustveno zrelost. Bodite več v naravi (sami) in prisluhnite mislim & občutkom, ki običajno švignejo mimo vas.



Število življenjske poti 6
Čas za spremembo, odločnost, učinkovitost in manifestiranje! Vzemite življenje nazaj v svoje roke. Kje imate občutek, da ste popustili? Temu se posvetite v tem času. Blesteli boste.

Število življenjske poti 7
Morda se vam bo na trenutke zdelo, da ste preveč občutljivi. Kje pa! Srce imate in to zdaj potrebuje več vaše pozornosti. Ne bodite prezahtevni do sebe in ne racionalizirajte čustev.

Število življenjske poti 8
Nekaj novega je tu! Odvisno pa bo le od vas ali se boste v to podali, ali bi želeli biti 'nebogljeni' kjer ste. Mogočna vrata pred vami se odpirajo, samo opaziti jih je potrebno.

Število življenjske poti 9


Nekdo vam lahko pomaga – zato pazite, da te osebe ne spregledate. Vi ste vedno v stanju pripravljenosti in v lastni vnemi, da bi pomagali drugim, lahko ne zaznate oseb, ki bi rade pomagale vam.

prejšnji članek
Opozorilo: Takšna je sivka, ki jo lahko uporabljamo v kulinariki
Zdravje
Opozorilo: Takšna je sivka, ki jo lahko uporabljamo v kulinariki
naslednji članek
Manca Špik o prijatelju in romantičnem koncu tedna
Svet slavnih
Manca Špik o prijatelju in romantičnem koncu tedna
#nasazenazenska
nasazenazenska