kranj, prometna-nesreča, avtobus
Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju trčil v kolesarko

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Odnosi
 

Pozabite na posteljo, poskusite drugje

25. 8. 2018; 03.00
Avtor: Revija Maja
Pozabite na posteljo, poskusite drugje
Zakaj bi svoje seksi igrice omejili na posteljo, če je tako zabavno poskusiti še kje drugje?

Zakaj bi svoje seksi igrice omejili na posteljo, če je tako zabavno poskusiti še kje drugje? Prepustite se domišljiji in si privoščite najboljši seks, kadarkoli in kjerkoli.

Predvsem pa se znebite predsodkov, saj bi vas samo ovirali na poti do vrhunskih užitkov. Med dvema je dovoljeno čisto vse, če sta oba za to. 

Kuhinja


Med kuhanjem nedeljskega kosila, ko vaš dragi za mizo zamišljeno bere časopis, si počasi in čim bolj neopazno slecite vse, kar imate na sebi, nato pa se postavite predenj in pri tem nagajivo obliznite kuhalnico. Akcija je zagotovljena! 

Klet
Pregovorite ga, da se skupaj z vami odpravi v klet po krompir ali jabolka. Ko prispeta tja, pa mu ponudite svoji jabolki in češpljico. Takšni kulinarični ponudbi se gotovo ne bo mogel upreti, zato se bosta verjetno odslej pogosteje odpravila v kletne prostore. 

Gozdna jasa
Na obronkih gozdov velikokrat najdemo zaplate mehke gozdne trave, ki je kot ustvarjena za odejo in prijetno mečkanje v travi. Ko se temperature malce dvignejo, partnerja povabite na izlet, v nahrbtnik pa skrijte steklenico penine. Verjetno kozarcev ne bosta potrebovala, saj bosta penino zlivala po partnerjevem telesu in jo od tam tudi pila ... 

Morska obala


Če še niste poskusili seksa ob morju, je zdaj skrajni čas za nekaj morske romantike. Predstavljajte si zvoke morja, šelestenje dreves v bližini in prekrasno zvezdnato nebo, zato veliko zapeljevanja sploh ni potrebno. Prepustite se užitkom in pazite, da vas kdo ne zasači. 

Senik
Ko boste na kakšnem od izletov zagledali osamljen senik, ne premišljajte dolgo. Prepustite se užitkom, pri tem si predstavljajte Cvetje v jeseni ali kak drug star film in odigrajte kakšen seksi prizor iz njega ter ga seveda nadgradite s svojimi dodatki.

prejšnji članek
Svetlolaske so najpametnejše!
Zdravje
Svetlolaske so najpametnejše!
naslednji članek
Zmedeni hormoni
Zdravje
Zmedeni hormoni