Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Tedenski numeroskop: Pred vami je cilj

28. 8. 2017; 09.30
Avtor: LiLi SoRuM, numerologinja
numerologija

Izračunajte svoje število in preverite, kaj vam prinaša. foto: Profimedia

V tedenskem numeroskopu, ki ga pripravlja numerologinja LiLi SoRuM, preverite, kaj vse vas čaka.

Lekcije 35. tedna:
Ne vrzite puške v koruzo tik pred zdajci. Mnogokrat je ravno preden nam uspe, najtežje. V roku dveh tednov se energija (znova) spreminja, zato se sedaj urimo potrpežljivosti in osredotočenosti na zadane cilje.

Kako ste lahko bolj učinkoviti? Kateri pristopi ne delujejo? Ta teden spremenite besede, ki jih uporabljate in opisujte svoje želje, cilje in pripombe bolj natančno in z manj čustvenega naboja (ne zbujajte občutka krivde)

Sedaj je pravi čas za:
- krajša potovanja
- preiskušanje novega stila oblačenja
- selitev. 

Smo v močnem letu novih pričetkov, zato nas dogodki okoli nas vedno znova opominjajo, da lahko sebe kot osebo razvijamo in svet okoli sebe polepšamo ter pobojšamo.


Ta teden je namenjen učinkovitosti. Opazujmo ali se znamo prilagoditi spremembam in kako. Pravzaprav se vprašajmo, ali se na spremembe odzivamo, ali jih sami sprožamo. Zelo jasno bo postalo ali smo opazovalci in sledilci trenda ali smo pravzaprav samostojni v svojih izbirah. Ne čakajte na pobudo.

Bodite sprememba!

Izračunajte svoje osebno število in poglejte, kaj prinašajo dnevi, ki so pred nami – vam!
Primer:
Seštejte svoj rojstni dan, da pridete do ene številke:
Na primer:
2.8.1989: 2+8+1989=1999
1+9+9+9=28
2+8=10
1+0=1



Število življenjske poti 1
Vsega vam ne bo uspelo doseči v enem dnevu, niti to ni namen. Življenje vas uči doživljanja trenutka. Kako lahko 'podaljšate' lepo in sprejmete manj prijetno brez živciranja?

Število življenjske poti 2
Lažje boste izrazili svoje mnenje sogovornikom, ki so agresivni v komunikaciji. Jasno zadajte namen svojemu sporočilu, uporabljajte kratke in močne stavke ter: spregovorite!

Število življenjske poti 3
Komunikacija se bo spremenila, vaše želje bodo morda ubrale povsem novo smer. Vse ste vi. Nihče drug se ni naselil v vas – morda ste si pa končno drznili priznati svoja čustva?

Število življenjske poti 4
Popestrite svoj vsakdan: oblecite se v bolj žive barve, pojte in pomigajte z boki, ko kuhate ali delate, bodite več časa v naravi in v družbi veselih ljudi. Čas je za ustvarjanje!



Število življenjske poti 5
Se vam v določeni situaciji zdi, da se življenje vrti v krogih? Sporoča vam, da ste to prerasli. Le vi ste tisti, ki lahko ta krog preseka. Nihče ne more živeti vas namesto vas.

Število življenjske poti 6
Obeta se vam bolj avanturističen teden, v katerem boste bolj drzni. Naj vas strah ne zavira, a vseeno bodite previdni. Imejte rezervni plan na zalogi preden se lotite novega.

Število življenjske poti 7
Niste ljubitelj oseb, ki rade zganjajo dramo, a ravno drama se vam lahko zdaj zgodi. Prepoznajte rdečo nit in osvobodili se boste pritiska okolice. Ne odreagirajte z jezo.

Število življenjske poti 8
Izjemen čas za učenje vsega eksotičnega in za povezovanje z osebami iz tujine. Vsaka drugačnost bo bolj zanima, zato predrugačite tudi sebe. Kdo bi bili, če bi se rodili drugje?



Število življenjske poti 9
Podjetneje se lotite projektov, idej in obljub na katere ste že pozabili. Lažje jih boste dokončali in občutek bo izvrsten! Odločnost in dejanja se bodo hitro obrestovala.

prejšnji članek
Isaac Palma in Blaž Švab poskrbela za pravo evforijo
Svet slavnih
Isaac Palma in Blaž Švab poskrbela za pravo evforijo
naslednji članek
Jelena Rozga je bila nekoč videti tako
Svet slavnih
Jelena Rozga je bila nekoč videti tako