900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Zlata pravila pošiljanja nagajivih sporočil

2. 9. 2017; 06.00
Avtor: Jana Oblak/ Revija Maja
dreamstime_xxl_26599103

foto: Dreamstime

Esemesanje je zapeljivo, malce nagajivo in zabavno. Seveda pa tudi tu obstajajo pravila, ki jih ne smemo kršiti.

Ne dopisujmo si z nekom, ki ga še ne poznamo dobro

Če ste nekoga šele spoznali in še nista bila intimna, se nagajivim sporočilom raje izognite, še bolj pa kakšnim razgaljenim fotografijam. Najprej se spoznajta, potem si lahko o podrobnostih vajinih teles tudi pišeta.

Ne preveč nazorno

Zmernost je ključ. Zadnje, kar si želimo, ko pijemo skodelico čaja na kavču, je, da preberemo opolzko sporočilo, ob katerem se nam skoraj zaleti. Začnimo raje s tem, kako pogosto mislimo na osebo našega zanimanja ali kaj podobnega.

Bodite izvirni

Ni treba pisati pesmi, a bodite vsaj malo izvirni. »Kaj imaš oblečeno?« zveni malo preveč klišejsko, kajne? Raje ji napišite, da bi ji povedali kak sonetni venec v bližini njenega vratu ali pregledali njeno telo, ali jo je morda napadel kak klop. To bo precej bolj zabavno.

Pazite na besede

Nekatere ženske imajo rade umazane besede, druge ne. Najprej ugotovite, kaj ustreza vaši izbranki, preden začnete obilno trositi naokrog besede, ki se začnejo na f. Pri pisanju sporočil imate čas premisliti in prebrati za sabo, preden bleknete kaj neumnega.

Ne silite, naj vam pošiljamo gole fotografije

Čeprav si to neznansko želite, nehajte pritiskati, naj vam ženske pošljemo fotografijo, na kateri smo gole. To je precej tvegano in tudi nevarno, zato morate razumeti, da le redke ženske rade izmenjujejo takšne fotografije po telefonu.

Fotografija penisa ni zaželena

Ko smo že pri fotografijah, reees nam ni všeč, če nam moški pošiljajo bližnje fotografije svojega junaka. Bližnja fotografija tega vašega dela nam običajno ne povzroči metuljčkov v trebuhu, ampak prej gnus, zato se tega res izogibajte.

Me zmoremo več stvari hkrati

Medtem ko imajo fantje običajno v mislih le eno stvar, me lahko pošiljamo nagajive SMS-e praktično od povsod. Ko torej napišemo, da se prav zdaj dotikamo samih sebe ob razmišljanju, kaj bosta počela skupaj, ko se vidita, je čisto mogoče, da ravno hodimo v trgovino, smo na sestanku ali dajemo prat perilo.

Pogovor, rezerviran za dva

V mislih imejte tudi to, da bo morda vaše sporočilo videl še kdo drug. Dekleta o njih rade razpravljajo s prijateljicami, najdejo pa se lahko tudi fantje, ki jih bodo delili po javnih omrežjih. Zato še enkrat poglejte nasvet številka 1.

Manj je več

Preprosto in ne preveč, je ključno pravilo žgečkljivih sporočil. Dolgo branje o človeški anatomiji jo bo prej dolgočasilo kot razvnelo. Zato pustite prostor za dialog in raje namigujte, saj bo to bolj zabavno, kot če konkretizirate stvari.

Zabavajte se

Ne bodite preresni. Seks je lahko zabaven ali pa nam je po njem nerodno - prav tako je tudi s pisanjem o njem. Ni vam treba biti Casanova, a če boste v svoja sporočila vnesli malo humorja, bo to prej plus kot minus.

Preberite tudi: To je moški, ki skrbi za Katarino Čas. Kliknite tukaj!

prejšnji članek
Nika Zorjan sprejela velik izziv
Resničnostni šovi
Nika Zorjan sprejela velik izziv
naslednji članek
Špela Močnik pred težko preizkušnjo
Svet slavnih
Špela Močnik pred težko preizkušnjo