benjamin-netanjahu
Svet24.si

Netanjahu: "Jasno hočem povedati, da bomo sami sprejeli odločitve"

zaprti-menedžerji
Necenzurirano

Racman na Dobu: kdo od znanih menedžerjev je pred njim že moral v zapor

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Umrla je legendarna vizionarka Louise L. Hay

31. 8. 2017; 06.00
Avtor: V. M.
Louise Hay

Louise Hay foto: Facebook

V 90. letu starosti se je tiho in mirno poslovila svetovno znana motivatorka in duhovna učiteljica Louise L. Hay. Preminula je na svojem domu, obdana s svojimi najdražjimi.

V jutranjih urah 30. avgusta je svoje veke za vedno zaprla ena največjih inspiracijskih učiteljic Louise L. Hay. Žalostno vest so javnosti sporočili na njeni uradni facebook strani, kjer so pojasnili, da je umrla naravne smrti, obkrožena z najdražjimi. ''Louise je bila neverjetna vizionarka. Vsak, ki jo je imel čast spoznati, osebno ali skozi modre besede, je lahko začutil strast do njenega življenjskega poslanstva.''

'Smo to, kar mislimo …'

Na tem svetu je pustila velik pečat. Njene modre besede so vtisnjene v prostor in čas. Pa v um in srca mnogih ljudi, ki jim je pomagala premagovati življenjske bitke. Njeno poslanstvo bo živelo in plamenelo tudi po njeni smrti. Louise je namreč legendarna avtorica mnogih knjižnih uspešnic, s katerimi je spreminjala življenja, vlivala moč obupanim in jih učila, kako najti pot na svetlo. Njene knjige so izdane v kar 33 državah, prevedene pa v 25 jezikov. Na seznam največjih uspešnic sodijo: Življenje je tvoje, Pisma Louise: Poiščite odgovore v sebi, V 21 dneh do pozitivne afirmacije ter Misli moči.

Louise Hay je umrla v 91. letu starosti. foto: Facebook

Bila je duhovna učiteljica, motivatorka in priznana predavateljica, ki je na predavanjih in seminarjih učila, kako izkoristiti lasten potencial in s pozitivnim mišljenjem spremeniti življenje.

''Ko boste močnejši na enem področju, boste ugotovili, da so postala obvladljiva tudi druga. In naslednja stvar, ki jo boste opazili, je to, da iz sadike rastete v visoko, čudovito drevo, ki ima korenine zasidrane globoko v zemljo. Z drugimi besedami, uspevali boste v celovito, čudovito, skrivnostno in neprimerljivo stvar, imenovano ... Življenje! ''
— Louise Hay

prejšnji članek
Nekoč je imela dojke do vratu, danes čisto spremenjena
Svet slavnih
Nekoč je imela dojke do vratu, danes čisto spremenjena
naslednji članek
Ne boste verjeli, kje se zadržuje Saša Lendero
Svet slavnih
Ne boste verjeli, kje se zadržuje Saša Lendero