maze 6_4 100 Odkrito.si

Tina Maze dosegla novo zmago

Artur 3 Svet24.si

Kaj je počel Artur Štern?

kapsule Svet24.si

Hujšanje s temi kapsulami je lahko smrtno ...

termometer, zima, sneg, mraz Svet24.si

Po sneženju bo pritisnil “ruski mraz”

nails Najstnica.si

Poslovi se od lomljivih in krhkih nohtov

Screenshot from 2018-02-20 07-57-13 Njena.si

Znana Slovenka delila fotografijo novorojenčka

doris, larina izbira Njena.si

Zvezdnica Larine izbira razkrila, kdaj bo postala ...

Želite obogateti? Potem izberite to astrološko znamenje!
| D. B.

Želite obogateti? Potem izberite to astrološko znamenje!

Zvezde pravijo, da so ta štiri astrološka znamenja najbolj primerna za vse tiste, ki se želijo bogato poročiti.

Astrologi so na osnovi odgovorov in podatkov o plačah, ki jih zaslužijo pripadniki različnih astroloških znamenj, prišli do zanimivega zaključka ter izpostavili štiri astrološka znamenja, ki imajo po njihovem mnenju največ denarja. Se želite bogato poročiti? Potem vam zvezde svetujejo, da si za partnerja izberete eno od teh astroloških znamenj.

Bik 

Mnogi biki zaradi vpliva Venere razvijejo prefinjen okus, luksuzno življenje pa je zanje potreba, ki jim bo dala tudi občutek varnosti in stabilnosti. Biki imajo smisel za upravljanje z denarjem in si bodo težko privoščili brezglavo zapravljanje. 

Škorpijon 

Tudi škorpijoni stremijo k udobnemu življenju, kar jim prirojene sposobnosti investiranja pogosto tudi omogočajo. Zaradi izjemne energije se lahko uresničijo tudi njihove najbolj skrite želje.

Lev 

Levi si želijo biti sprejeti in cenjeni ter pogosto to v svojem življenju tudi dosežejo. Njihov energičen nastop si vsi zapomnijo in zaradi tega jih preprosto obožujejo. Takšen družbeni ugled je sicer pogosto pogojen z velikimi vsotami denarja. Levi namreč veliko zapravijo za svojo garderobo, darila in razkošne večerje z bližnjo osebo. A levi večinoma več zaslužijo, kot zapravijo.

Poleg tega pa jim prirojene voditeljske sposobnosti, ki jih imajo, omogočajo visoke položaje v različnih podjetjih. 

Rak 

Požrtvovalne rake vodi želja, da bi v prvi vrsti preskrbeli svojo družino in si skrbno uredili svoj dom. Da bi slednje dosegli, bodo razvili svojo delovno etiko in ambicije in ta želja bo kmalu postala stvarnost. Uspešni raki bodo najpogosteje živeli skromno življenje ter bodo uživali v blaginji in varnosti, ki so ju dosegli s svojim trdim delom.

Preberite tudi: FOTO: Znana slovenska pevka navdušila v bikiniju! Kliknite tukaj!