GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Odnosi
 

Štirje nebesni znaki, ki nikakor ne morejo brez živahnega seksa

24. 9. 2017; 01.00
Avtor: snč
seks

foto: Profimedia

Dvojčki, ki slovijo po svoji dvoličnosti, imajo radi več možnosti pri vseh stvareh v življenju. O vsem radi kaj vedo, in če je treba, prekinejo razmerje, da bi svoje znanje o spolnosti še razširili. A nikoli ne bodo zadovoljni in bodo vedno iskali nove načine za zabavo.

Ko govorimo o strelcih, moramo najprej opozoriti na to, da njihov libido nikoli ni zadovoljen. Najbolj divji otrok horoskopa ima rad svobodo, vse mora preizkusiti in nikoli ne brzda svojih strasti, ne glede na dostopnost.

Ribe živijo za male avanture in seks je ena od njih. Še več, nagnjene so k življenju v svetu fantazije in zaradi tega pogosto poljubijo preveč »žabcev«, preden najdejo svojega princa. Njihova promiskuiteta je bolj odsev nepopravljivega idealizma v ljubezni kot njihove želje po seksu.

Škorpijona spolnost seveda pooseblja. Lahko pa gre iz ene skrajnosti v drugo – ali bo imel preveč partnerjev ali pa bo povsem okupiran sam s seboj. Ne glede na to je spolnost velik del njegove osebnosti, ki ga hitro iztiri, zato je v stalnem iskanju novega spolnega izkustva.

prejšnji članek
Modni trend jeseni: obutev z dodatki
Moda&Lepota
Modni trend jeseni: obutev z dodatki
naslednji članek
Klemen Mramor Clemens odkrito o novem podvigu
Resničnostni šovi
Klemen Mramor Clemens odkrito o novem podvigu
#obraziavenija
obraziavenija