Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490
Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih žuriral: "Nosil sem lasulje, da me ne bi prepoznali"

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ali prisluškujejo Hajdinjaku

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: Pričakujte nepričakovano!

22. 9. 2017; 01.00
Avtor: Rudica Kovačič Ahlin, astrologinja
horoskop

Kaj napovedujejo zvezde?

V obdobju Tehtnice je poudarjeno področje partnerstev, tako osebnih, poslovnih, kot tudi meddržavnih.

Napoved za čas od 22.9. do 29.9.2017 
Sonce 22.9.2017 zvečer vstopi v znamenje Tehtnice. Nastopi jesensko enakonočje. Dan se bo začel krajšati in noči bodo vse daljše, pričela se bo jesen. Ko so planeti v znamenju Tehtnice, se učimo sobivanja in uravnoteženja nasprotij ter razvijamo svoje zmožnosti za odnose in kontakte z drugimi. V obdobju Tehtnice je torej poudarjeno področje partnerstev, tako osebnih, poslovnih, kot tudi meddržavnih.


Glavna akterja tega obdobja bosta planeta Jupiter in Uran. Planeta sta že od decembra 2016 v opoziciji in sedaj se njun aspekt počasi zaključuje. Medsebojni aspekt teh dveh planetov razširja obzorja in prinaša nenadne nepričakovane obrate in spremembe. Pripravljeni smo tvegati, prekiniti s preteklostjo in začeti znova, kajti čutimo močno potrebo po osvobajanju od starega.
Aspekt teh dveh planetov ima tudi močan vpliv na kolektivno in običajno prinese nenadne spremembe v družbi - zgodi se nek nepričakovan dogodek, ki ima nato močan vpliv na spremembe v družbi. Prinese lahko nemire, menjave režimov, revolucije, kot tudi razvoj tehnologije in nova znanstvena odkritja. Vpliva tudi na odnose med državami, saj se stara zavezništva prekinjajo ter nastajajo nova. Tako na osebnem kot tudi na kolektivnem področju prinaša potrebo po spremembi obstoječega stanja.


Ob tem energijsko dinamičnem tranzitu bi bilo priporočljivo, da smo previdni, saj smo nagnjeni k nepremišljenim in impulzivnim akcijam. Njegov vpliv bomo čutili čez celo obdobje, najintenzivneje pa med 27.9. in 2.10.2017.
Merkur kvadrat Saturn v času od 25.9. do 27.9.2017.V tem času bomo redkobesedni in nagnjeni k črnogledosti. Imeli bomo kar nekaj težav v sporazumevanju in komunikaciji. Nesporazumi lahko povzročijo zamere in ohladitev odnosov, kar nam lahko prinese dodatne ovire in še poslabša počutje. Pojavijo se lahko občutki neustreznosti in manjvrednosti. To stanje pa bo kratkotrajno, saj je Merkur hiter planet in njegovi aspekti hitro minejo.


Med 23.9. in 28.9.2017 bo planet Mars, ki je v konjunkciji z Venero v Devici tvoril opozicijo z Neptunom v Ribah, kar bo delovalo zaviralno na našo akcijo. Če nam naše želje in cilji niso jasni, potem tudi težko proti njim usmerimo svojo energijo in v njih težko vključimo druge ljudi. Zato ni nenavadno, da imamo v tem času občutek, da nas drugi ne razumejo in si napačno razlagajo naše namene in da težko dosežemo svoje cilje. Impulzivne odločitve pa ob takem aspektu povzročajo še več težav in običajno ne obrodijo uspeha, kvečjemu nas izčrpavajo. Energijsko blokado in pomanjkanje vitalnosti bomo še najlažje premagali, če se bomo prepustili toku in bomo prilagodljivi. Obdobje, v katerem se bomo počutili, kot da smo na mrtvi točki in da ne moremo oziroma ne znamo naprej, pa lahko koristno uporabimo za pridobitev jasnejšega uvida v situacijo ter za počitek in regeneracijo potrebne energije, ki nam bo še kako potrebna v tem energijsko napetem času.


28.9.2017 se bo iz retrogradnega v direktno gibanje obrnil planet transformacije, Pluton. Iz znamenja Kozoroga, kjer se trenutno nahaja, bo tvoril pozitivne aspekte na Marsa, Venero in Neptuna. Energija znamenja Kozoroga teži k redu in stabilnosti, kar bo ugodno vplivalo na neodločno in energijsko občutljivo stanje, ki ga bo povzročal aspekt Neptuna z Venero in Marsom. Plutonov pozitiven vpliv bo poudaril zemeljsko praktičnost in pomagal premagati ovire.

Še več najdete tukaj in tukaj.

prejšnji članek
Kaj vidite na sliki? To razkriva, ali ste rojeni vodja
Svet slavnih
Kaj vidite na sliki? To razkriva, ali ste rojeni vodja
naslednji članek
Dejan Vunjak nasmejan do ušes
Svet slavnih
Dejan Vunjak nasmejan do ušes