GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Tedenski numeroskop: Odločite se za spremembo!

9. 10. 2017; 01.00
Avtor: LiLi SoRuM, numerologinja
kocke, števila

Kaj vam sporoča numerologija ta teden? foto: Profimedia

V tedenskem numeroskopu, ki ga pripravlja numerologinja LiLi SoRuM, preverite, kaj vse vas čaka.

Lekcije 41. tedna:
Nekateri hrepenijo po vedno novem in razburljivem, morda kar malo preveč. Tanka meja je med begom in spremembo. V tednu, ki prihaja, bomo lahko presodili, vsak pri sebi, ali se skrivamo za izgovori (česa ne moremo) ali hlastamo naprej (brez prestanka) oziroma, ali je že prišel čas za tisto pravo, korenito preobrazbo, ki jo leto 2017 napoveduje.

Ko imamo močne korenine, nas veter ne izpuli in lahko v valovanju uživamo. Dokler nas je strah za lasten obstoj, pa je vsak vetrič za nas nevarnost. Teden pred nami nam bo pomagal razumeti, da je sprememba potrebna. Bodimo še posebno pozorni na odnose in situacije, v katerih vztrajamo predvsem zato, ker smo tako navajeni. Pokazale se bodo razpoke na zidovih našega območja udobja. Sprejmimo novitete kljub strahu. Ne rinimo glave v zemljo – več. Česa si ne priznate?

Sedaj je pravi čas za:
- Potovanje na podeželje
- Novo način prehrane
- Razhajanje (partnerski & prijateljski odnosi)
- Duhovno delo na sebi: premagovanje vzorca pomanjkanja


Izračunajte svoje osebno število in poglejte, kaj prinašajo dnevi, ki so pred nami – vam!
Primer:
Seštejte svoj rojstni dan, da pridete do ene številke:
Na primer:
2.8.1989: 2+8+1989=1999
1+9+9+9=28
2+8=10
1+0=1

Število življenjske poti 1
Obeta se bolj čustven teden. Samski, pozor! Možno je, da boste spoznali prav posebno osebo in opozorilo vezanim: prepovedan sadež bo še posebej mamljiv. Preudarno.



Število življenjske poti 2
Ugoden čas za učenje in delo na sebi. Preberite dobro knjigo, udeležite se predavanja ali delavnice. Pomembno je, da ste aktivni in, da presegate meje svojih prepričanj.

Število življenjske poti 3
Vaš nastop bo bolj odločen in samozavesten, zato izkoristite ta čas za poslovne pogovore in soočanje s tistimi, katerih se malo bojite. Uporabite to energijo za manifestiranje.

Število življenjske poti 4
Prisluhnite glasku v sebi, ki vam šepeta ''dovolj''. Vse prevečkrat predolgo vztrajate. Kaj ni škoda (vašega) časa in življenja (vašega), ki s tem odteka? Zakaj bi si to počeli?

Število življenjske poti 5


Hitra energija vas obdaja, zato jo uporabite preudarno. Kaj hitro vas namreč lahko v tem času nekoliko odnese. Ko je nekaj storjeno, tega ne moremo kasneje izbrisati.

Število življenjske poti 6
Umirite žogico. Če v določeni situaciji potrebujete več časa, ga zahtevajte. Saj se svet ne bo končal čez en mesec. Odločajte se po svoji vesti in ne po tujih pričakovanjih.

Število življenjske poti 7
Sprostite se. Aktivno delujte na tem. Počnite nekaj, kar vas osrečuje. Poglejte komedijo ali smešne posnetke, berite šale ter opazujte kako se spreminja vaša energija.

Število življenjske poti 8
Zdaj pa je čas, da prizemljite energijo in posadite semena novih projektov. Naj vas ne bo strah novega. Ste v obdobju, ki obljublja bogate sadove v roku nekaj tednov.


Število življenjske poti 9
Sledite občutku svobode, ene zgolj varnosti. Saj veste kaj pravijo: ''Čoln je varen v pristanu, a počasi mu tako zgnije dno.'' Iz katerega pristana je čas, da izplujete?

prejšnji članek
Veste, kdo so pravi ljubitelji Čokolina?
Moda&Lepota
Veste, kdo so pravi ljubitelji Čokolina?
naslednji članek
Nekdanja miss Slovenije v veselem pričakovanju
Svet slavnih
Nekdanja miss Slovenije v veselem pričakovanju