testenine črvi odpoklic
Svet24.si

Odpoklic izdelka: Na trgovskih policah so se znašle testenine s črvi

Klemen Žibert
Necenzurirano

Objavljamo poročilo o finančni luknji v SD: kaj pravi Žibert?

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Ženske, rojene v tem nebesnem znamenju, so najboljše žene

12. 10. 2017; 02.00
Avtor: A. S.
horoskop

Ženske, rojene v teh znamenjih, so najboljše žene. foto: Profimedia

Življenje z njimi je pravi raj.

Moški, ki so poročeni z ženskami, rojenimi v teh znamenjih, so najsrečnejši, saj so le te močne in nesebične.

Ženske, rojene v znamenju raka


Ženske, ki so rojene v znamenju raka, so zelo navezane na svoje partnerje. Njihova ljubezen je brezpogojna, za svojega moškega bi naredile vse. Sicer zelo rade dramatizirajo, ampak imajo kup dobrih lastnosti, ki to popolnoma prekrijejo. Rakice se popolnoma posvetijo svojemu domu in iz njega naredijo pravi raj zase in za svojo družino. Poleg tega so odlične kuharice, ki svoje bližnje razvajajo v najboljših možnih kulinaričnih dobrotah. So polne ljubezni, to nesebično razdajajo svojim otrokom in partnerju. Od svojega moža pa zahtevajo prav takšno predanost, ljubezen in iskrenost.

Ženske, rojene v znamenju ovna
Astrologi pravijo, da ženske, rojene v tem znamenju, spravljajo može na kolena. So zelo močne in nepopustljive, uničijo vse, kar je potrebno, da dosežejo svoj cilj. Ovnice od svojega partnerja pričakujejo, da jim pomaga in da jih podpira v vsem, kar počnejo.
Ženske, rojene v znamenju ovna, zelo pozitivno vplivajo na svoje može, jih bodrijo, podpirajo, stojijo ob strani, pomagajo. Stojijo trdno na zemlji in imajo realna pričakovanja do ljudi, ki jih obkrožajo.
So težko dosegljive, ko pa svojega partnerja enkrat vzljubijo, bodo iz njega potegnile samo najboljše in mu pomagala do najvišjih ciljev, ki jih ima. Od partnerja pa pričakujejo močan karakter in odločnost.
Kot matere so zelo stroge in nepristranske, prav zato vzgajajo zmagovalce.

Ženske, rojene v znamenju leva


Levinje so ostre in močne. So rojene bojevnice. Imajo neverjetno moč in sposobnost, zato potrebujejo močnega partnerja. Ne zanimajo jih običajni moški, niti se ne trudijo, da bi jih osvojile. Levinje s svojo močjo in šarmom pritegnejo partnerje. So zelo predane, za svojega partnerja naredijo vse, da ga osrečijo. Njihova ljubezen je zelo intenzivna.
Levinje ljubijo nesebično in se za svojo ljubezen tudi žrtvujejo. Če je ogrožena družina, se bodo borile do zadnjega. Za svoje najbližje so pripravljene storiti vse, da jih zaščitijo.

prejšnji članek
Vzgoja naj se začne že v najzgodnejših letih!
Moda&Lepota
Vzgoja naj se začne že v najzgodnejših letih!
naslednji članek
Samozavestni komentator nekoč tehtal 145 kg
Svet slavnih
Samozavestni komentator nekoč tehtal 145 kg