Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Kako določenemu znamenju zlesti v srce?

15. 10. 2017; 12.00
Avtor: snč
horoskop ezoterika

foto: Pixabay

Gotovo smo že vsi doživeli, da se nam je neka oseba zelo priljubila v prijateljskem ali ljubezenskem smislu. Vendar do več kot površnih odnosov z njo nismo prišli …

In če je za zadržanost kriva druga oseba, vi pa si želite z njo toplega stika, imamo rešitev za vas.

Vedeti morate samo, v katerem astrološkem znamenju je vaša tarča rojena, in si prebrati napotke, kako ji zlesti pod kožo in v njeno srce: kot partner ali najboljša prijateljica …

Pa veselo na delo.

OVEN

Ker so neodvisni in rojeni za voditelje, ne prenesejo, če jih kritizirate ali jim dajete napotke, kako kaj narediti. Namesto tega se smejte njihovim šalam in glasno hvalite njihov smisel za humor. Ob vašem odkritem občudovanju bo oven zacvetel. 

BIK

Trmasti biki v družbi ljudi, ki jim niso blizu, okoli sebe namenoma zgradijo zaščitni zid. A naj bo njihova ograja še tako visoka, če boste ob njem nasmejani in po možnosti povedali še kakšno šalo, ob kateri se bo smejal tudi on, ste že postali njegova simpatija.

DVOJČKA

Ker so ostroumni in duhoviti, so vedno obkroženi z ljudmi, ki se borijo za njihovo pozornost in naklonjenost. Vaš adut, ki bo premagal druge kandidate, je, da vas zazna na isti valovni dolžini – kot večnega optimista, ki v življenju vidi predvsem zabavo.

RAK

Ker so zelo zadržani ali zelo temperamenti, nikoli ne veste, s katero platjo razpoloženjskega kovanca bo rak gledal proti vam. Če pa mu njegove občutljivosti in nihanja razpoloženja ne očitate ter mu še dokažete, da mu stojite ob strani – bo vaš za vedno.

LEV

Počutijo se tako samozavestni, da ste v primeru posmehovanja katerikoli njegovi lastnosti sami sebi podpisali smrtno obsodbo. Če pa levu laskate, je položaj obraten: ob hvali na njegov račun bo vzhajal kot kvas in si želel biti čim več časa v družbi vas, ki ga občudujete.

DEVICA

Pri njih je težko predvideti, kaj bo vžgalo, ker so zelo nepredvidljive; zmoti jih lahko na primer že to, kako med jedjo držite vilice. A če jim ne ugovarjate, poslušate njihove napotke in jim daste vedeti, da so pomembne, vas iz svojega življenja ne bodo izpustile.

TEHTNICA

Gre za znamenje, h kateremu je najlaže pristopiti in mu zlesti pod kožo. Tehtnice so namreč odprte za vse novo, naj gre za še tako nenavadne ljudi ali izkušnje. Če boste iskreni in vedno igrali odprte karte, je pot do nje tlakovana z zlatom.

ŠKORPIJON

Najbolj so navdušeni nad ljudmi, ki so jim podobni. Če ste strastne narave, kot je on, je to že vaša velikanska prednost. A čeprav je lojalen in zaščitniški partner in prijatelj, z vami ne bo zdržal, če bo dobil občutek, da se imate za več vrednega od njega.

STRELEC

Kreativni in polni energije na vso moč izživljajo svojo avanturistično plat. Če v vas prepoznajo kandidata, ki bi pri uresničevanju njihovih nenavadnih idej sodeloval in pri tem užival, je mesto za vas v njegovem srcu zagotovljeno.

KOZOROG

Lahko so mirni in zvesti ali pa polni nezaupanja in domišljavi. Toda ne glede na to, v kateri svoji razpoloženjski fazi so, jim pod kožo lahko zlezete edino tako, da jim niti malo ne ugovarjate, ko so se nekaj odločili narediti. Pregovoriti v nasprotno jih tako ali tako ne bi mogli.

VODNAR

Ker so inteligentni in duhoviti, obožujejo ljudi, ki jim možgane spravijo v gibanje. Osvojite jih lahko z zabavnim pristopom in neutrudnim pogovorom o temah, ki so jim ljube. Čeprav se vaše mišljenje z njihovim ne ujema, tega ne bodo vzeli za slabo 

RIBI

Najbolj občutljiv znak od vseh se vedno malce smili sam sebi. Če boste do njega nežni, vam tega nikoli ne bo pozabil. Če pa ribo v najtežjih trenutkih tudi hrabrite in ji ponudite svojo ramo za jok, bo v vas zagledala osebo, ki si jo želi vedno in povsod ob sebi.

prejšnji članek
Kako si pomagati ob vnetju sinusov?
Zdravje
Kako si pomagati ob vnetju sinusov?
naslednji članek
Hoja ali tek?
Zdravje
Hoja ali tek?