mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Notranji mir bo nastopil z globokim zaupanjem vase in v vse življenje

22. 10. 2017; 03.00
Avtor: snč
meditacija

foto: youtube

Ste se morda kdaj že zalotili, da ste s svojim telesom fizično povsem tukaj in zdaj, z mislimi pa vsepovsod drugje – plujejo po znanem in neznanem, naprej in nazaj …

Malo ste v daljni preteklosti, ki jo morda doživljate kot krivično, malo v ne tako daljni preteklosti, ko vas je razočaral partner, prijatelj ali sodelavec, malo ste tudi v bližnji prihodnosti, ko razmišljate o vseh delovnih in družinskih obveznostih, ki jih še morate opraviti, in morda še malo v daljni prihodnosti, ko razmišljate, ali boste zdravi, ali boste lahko poravnali vse račune in ali bodo zdravi tudi otroci.

Notranjega miru pa ni mogoče najti ne v preteklosti in ne v prihodnosti. Najdete ga lahko le kvečjemu v sedanjosti, če se osredotočite na vse, kar je dobrega in lepega – ne le zunaj in naokrog vas, temveč tudi v vas. Najdete ga v zaupanju vase, v vse svoje čudovite lastnosti, znanja in veščine. In najdete ga v zaupanju v življenje, ki vam je že neštetokrat dokazalo, da se vse zgodi z dobrim namenom, čeprav je ta včasih nekoliko skrit.

prejšnji članek
Ne privoščite si navlake tam, kjer ni potrebe
Zdravje
Ne privoščite si navlake tam, kjer ni potrebe
naslednji članek
FOTO: Vroča smučarka Lindsey Vonn
Svet slavnih
FOTO: Vroča smučarka Lindsey Vonn
#nasazenazenska
nasazenazenska