Rusko veleposlaništvo
Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Bralci svetujte: 'Mož mi očita, da sem predebela!'

20. 10. 2017; 02.00
Avtor: V. M.
zenska

Kaj menite o Barbarini situaciji? foto: Profimedia

Prejeli smo pismo bralke Barbare, ki se zaradi odvečnih kilogramov sooča z zakonsko krizo.

Bralka Barbara je bila prepričana v brezpogojno ljubezen. Verjela je namreč, da človek, ki resnično ljubi, sprejme partnerja takšnega kot je. Če je še pred leti menila, da je takšna tudi njena zveza, pa je nedavno ugotovila, da se je motila. Ko je pričela pridobivati kilograme, je namreč izgubila partnerjevo naklonjenost.

''Po porodu sem se močno zredila. Kar 30 kilogramov, pa tudi sicer nisem spadala med suhice. Mož mi je vedno govoril, da sem mu všeč in da ne mara kosti in kože, odkar pa sem se takole zredila, govori povsem drugače. Sprva me je previdno opozarjal, da bo potrebno gibati in naj pazim na prehrano, sčasoma pa je postajal vse bolj žaljiv. Ne prenesem tega, boli me, kako me gleda. Tudi spolnosti si več ne želi. Jasno vidim, da se mu gabim. Rada bi shujšala, a mi ne uspeva. Bolj kot to pa me pesti vprašanje ali je sploh smiselno nadaljevati življenje s človekom, ki ga ne prepoznam več. Nekoč mi je pomenil vse, danes pa zre vame z gnusom in prezirom. Četudi shujšam, tega ne bom nikoli pozabila. Zanima me, kaj o moji situaciji menijo bralci? Hvala za objavo. Barbara.''

Dragi bralci, kakšno je vaše mnenje o Barbarini situaciji? Kaj bi ji svetovali? Prijazno sporočilo, brez neprimerno zasnovanih besed, ji lahko namenite v komentarju.

foto: Profimedia

Bralka/bralec v stiski: Piši nam!

Vsi se včasih znajdemo v situacijah, ko bi nam prav prišel pogled iz drugega zornega kota. Nenazadnje smo sami preveč subjektivno vpleteni, zato morda rešitve ne vidimo tako jasno, kot nekdo, ki lahko naš klobčič nevšečnosti povsem objektivno oceni.


Psihologinja dr. Tjaša M. Kos pomaga našim bralkam in bralcem pri razjasnjevanju vsakodnevnih težav s katerimi se srečujejo. Če želite njen nasvet, nam pošljite opis stiske na e-naslov: njena@svet24.si, s pripisom Bralka/bralec v stiski. Anonimno objavo bomo skupaj z nasvetom strokovnjakinje objavili na naši spletni strani.

V kolikor bi želeli zgolj nasvet bralk in bralcev, lahko slednje prav tako storite povsem anonimno. Opis vaše situacije nam pošljite na e-naslov, s pripisom Bralci svetujejo. Besedilo bomo objavili na naši spletni strani in facebook profilu, kjer vam bodo lahko bralci pomagali z nasvetom in objektivnim pogledom na situacijo.

Preberite si še: Bralci svetujte: 'Žena ne zna kuhati!'

prejšnji članek
Henrik pred vsemi odvrgel oblačila in užival v goloti
Svet slavnih
Henrik pred vsemi odvrgel oblačila in užival v goloti
naslednji članek
Tedenski horoskop: Resnica osvobaja
Horoskop
Tedenski horoskop: Resnica osvobaja