Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: Resnica osvobaja

20. 10. 2017; 01.00
Avtor: Rudica Kovačič Ahlin, astrologinja
horoskop

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Naslednjih štirinajst bomo soočeni z nepričakovanimi dogodki in preobrati, doživljali bomo vzpone in padce, še posebej na področju odnosov, tako osebnih kot tudi ostalih.

Obdobje med 20. 10. in 27. 10. 2017
V petek, 26.10.2017 bomo še vedno čutili napetost mlaja, ki je nastopil v večernih urah prejšnjega dne. Mlaj, ki je bil v znamenju Tehtnice, je tvoril napet aspekt s planetom nenadnih preobratov in sprememb, Uranom.

Naslednjih štirinajst bomo tako soočeni z nepričakovanimi dogodki in preobrati, doživljali bomo vzpone in padce, še posebej na področju odnosov, tako osebnih kot tudi ostalih.

Da bodo to jesen v ospredju odnosi, bosta s svojimi prehodi skozi znamenje Tehtnice in pozneje Škorpijona poskrbela Venera in Mars. Veneri, ki se že nahaja v znamenju Tehtnice, se bo v nedeljo, 22.10.2017 pridružil še Mars.

Znamenje Tehtnice, ki teži k harmoničnim odnosom, malo duši njuno impulzivno energijo. Vljudnost in izogibanje soočanju pa žal ne pripomore k ravnotežju moči v odnosih, saj je za konstruktiven konflikt potreben pogum. Partnerstva, ki temeljijo na neravnotežju moči, čaka zelo težavno obdobje in žal v marsikaterem primeru tudi razhod.

Na splošno pa znamenje Tehtnice, poleg partnerstvu, vlada pravnim zadevam, diplomaciji, sporazumom, umetnosti, lepoti, romantiki, udobju, zabavi in flirtu.

Na nove uvide in na to, kaj nam govori intuicija, pa bodimo pozorni med 24. 10. in 26. 10., saj bo Merkur tvoril pozitiven aspekt s planetom Neptunom, planetom senzitivnosti, ki zna zaznati, kaj se dogaja v ozadju.

Jupiter, ki je pred kratkim vstopil v znamenju Škorpijona, pa že nakazuje na kolektivne teme, ki jih bomo razreševali tokom njegovega prehoda skozi to znamenje. Škorpijon je znamenje tabujev, tako osebnih kot tudi družbenih, zato ni nenavadno, da je ravno sedaj izbruhnila afera Weinstein.

Pričakujemo lahko še več škandalov, povezanih z zlorabo moči in spolnostjo ter razkritja, povezana s pedofilijo in spolnim suženjstvom. Tako kot nam Jupiter v Škorpijonu razkriva naše notranje demone, nas na družbeni ravni sooča s tabuji, ki so splošno znani, vendar se o njih ne govori. Ko posvetimo na te temne plati družbe in se jih začnemo zavedati in o njih javno govoriti, jim odvzamemo moč ali drugače povedano, ko se soočimo z demoni, ti izginejo.

Še več boste našli tukaj in tukaj.

prejšnji članek
Bralci svetujte: 'Mož mi očita, da sem predebela!'
Zdravje
Bralci svetujte: 'Mož mi očita, da sem predebela!'
naslednji članek
Tina Maze: Iskren trenutek z otrokom
Svet slavnih
Tina Maze: Iskren trenutek z otrokom