bolnišnica
Svet24.si

Družinski zdravniki: Če se to zgodi, bomo kmalu lahko pisali le še recepte

Klemen Žibert
Necenzurirano

Objavljamo poročilo o finančni luknji v SD: kaj pravi Žibert?

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Tedenski numeroskop: Čas je, da si premislite!

23. 10. 2017; 01.00
Avtor: LiLi SoRuM, numerologinja
števila, numerologija

Kaj prinaša numerologija za ta teden? foto: Profimedia

V tedenskem numeroskopu, ki ga pripravlja numerologinja LiLi SoRuM, preverite, kaj vse vas čaka.

Lekcije 43. tedna:
Veliko se govori o naših podzavestnih mehanizmih in kako vplivajo na naše življenje. Naši miselni vzorci delujejo na podlagi naših spominov, ki pa so seveda čustveno obarvani. Sestavni del teh mehanizmov je misel, ki pa je le misel in jo kot tako lahko spremenimo. Premislite si!

Življenje je pravzaprav učenje. Spreminjamo se v vsakem trenutku, kot tudi naše okolje. Nesmiselno se je oklepati načel, ki je je prerasel zob časa. Koliko zastarelim prepričanjem se danes nasmihamo? Kaj vse so včasih verjeli in nam je danes naravnost smešno, če ne primitivno. A to je življenje. Rastemo, razvijamo in učimo se. Zakaj torej bi delovali po istih vzorcih?

Podzavest je seveda težej dostopna, a nikakor ne skrita. Opazujte sbojereakcije, delajte na sebi. Na internetu je na voljo obilo testov, ki jih lahko rešite. Ugotovitve so smerokaz za delo na sebi. V tem času prebirajte knjige o osebnostni rasti, duhovnosti in ezoteriki. Naj vam pomagajo spremeniti notranje zapise, ki so preprosto zastareli.

Sedaj je pravi čas za:
- Spreminjanje miselnih vzorcev
- Učenje, izpit ali izpopolnjevanje
- Pisanje spominov in dnevnika


- Duhovno delo na sebi: ozaveščanje potlačenih čustev

Izračunajte svoje osebno število in poglejte, kaj prinašajo dnevi, ki so pred nami – vam!
Primer:
Seštejte svoj rojstni dan, da pridete do ene številke:
Na primer:
2.8.1989: 2+8+1989=1999
1+9+9+9=28
2+8=10
1+0=1


Število življenjske poti 1
Podjeten teden, zato ne zapravljajte svojega časa. Odpovejte nepotrebne obveznosti in se posvetite lastnemu razvoju. Kaj pravzaprav je uspeh za vas in kako ga boste dosegli?

Število življenjske poti 2
Mnogokrat postavljate druge na prvo mesto. V tem času se potrudite izklopit to navado. Zavestno se postavljajte v energijo sprejemanja dobrega. Malo bolj čustven čas.

Število življenjske poti 3
Lahko bi vas opisali kot neusahljiv vodnjak idej in zamisli. Izkoriste energijo, da bi odpirali za sebe nove poti. Iščite nove priložnosti za uspeh in izpolnitev želja.

Število življenjske poti 4
Nepričakovan pogovor ali nasvet vam bo pomagal ugledati drugačno plat situacije. Ne vztrajajte pri svojem, ne da bi prisluhnili drugi plati. Naučili se boste o sebi.



Število življenjske poti 5
Nagajivo obdobje, v katerem naj bodo skrbi prepovedane. Spontana energija vam bo pomagala pri premiku. Pozorni bodite, da boste z odločitvijo rasli, ne le nekaj spremenili.

Število življenjske poti 6
Možno je, da se bo dvignil strah izpred časa nazaj. Pa kaj! Ali ste se nemara preslikali v preteklost? Namesto, da hranite strah, okrepite temelje, ki vam dajejo varnost.

Število življenjske poti 7
Nihanje in neodločnost ne bosta nič nenavadnega v tem času. Dopustite energiji, da niha.proti koncu tedna boste lažje bolj racionalno razmišljali. Čas je za oddih.

Število življenjske poti 8
Čustva vas bodo vodila v odločitvah, zato bodite predvsem ljubeči do sebe. Okrepite mišice zdrave ljubezni do sebe s postavljanjem nekaj novih navad v svojem življenju.



Število življenjske poti 9
Odličen čas za vse povezano z ezoteriko in vašim poslanstvom. Pojdite na predavanje, družite se s podobnimi osebami, prisluhnite klicu svoje duše. Vaš čas je sedaj.

prejšnji članek
Neverjeten uspeh slovenskih plesalcev
Estrada
Neverjeten uspeh slovenskih plesalcev
naslednji članek
Nekdanja zaljubljenca Lado in Katarina zopet ujeta v objemu
Svet slavnih
Nekdanja zaljubljenca Lado in Katarina zopet ujeta v objemu