gensko spremenejena semena, NGT, gnojenje, škropljenje, kmetijstvo
Svet24.si

Multinacionalke meljejo vrtičkarje in domača semena, kaj bo z avtohtonimi sortami?

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: Bodite kreativni in izkoristite ta čas!

27. 10. 2017; 02.00
Avtor: Rudica Kovačič Ahlin, astrologinja
horoskop ezoterika astrologija

Kaj lepega bo prinesel teden? foto: Profimedia

Zanos, energija napredka in ekspanzije nam bodo pomagali doseči želeno. Bodite kreativni in izkoristite čas ter ugodne priložnosti za premik na bolje.

Napoved za obdobje od 27.10. do 3.11.2017
Planeti se v tem letnem obdobju nabirajo v intenzivnem znamenju Škorpijona. Trenutno so tam Sonce, Merkur in Jupiter. Znamenje Škorpijona je značilno po svojem intenzivnem čustvovanju, zaradi česar je njegov pogled na svet subjektiven. Njegovo dojemanje je črno belo, si z njim ali pa si proti njemu, vmesnih poti ni. Marsikdo se zato boji predstavnikov znamenja Škorpijona, saj je njihov obrambni mehanizem borba za moč in prevlado, pa tudi maščevalni znajo biti. Ima pa znamenje Škorpijona veliko energije in je zelo regenerativno, kar se lepo odraža skozi njihove življenjske zgodbe, ki so dostikrat polne kriz in padcev kot tudi novih preporodov.

Nekje od 24.10. do 30.10., pa bomo deležni pozitivne manifestacije škorpijonske energije, ki jo bo prinesel vpliv ugodnega aspekta med Soncem in Jupitrom v Škorpijonu. Zanos, energija napredka in ekspanzije nam bodo pomagali doseči želeno. Bodite kreativni in izkoristite čas ter ugodne priložnosti za premik na bolje. Ta ugoden vpliv bodo najmočneje čutili ljudje, ki imajo planete ali senzitivne točke horoskopa na začetnih stopinjah znamenj Škorpijona, Rib in Raka.

Mnogo manj ugoden in veliko bolj boleč pa bo aspekt od 26.10. do 31.10.2017, med Venero, ki je trenutno v znamenju Tehtnice, in Plutonom, ki je Kozorogu. Aspekt nas bo soočal z našimi strahovi in bolj temačno platjo naše osebnosti. To dostikrat projeciramo na druge in si zaradi tega uničujemo odnose kot tudi svoje življenje. Aspekt prinese na plan vse potlačene občutke, še posebej tiste manjvrednostne. Je zelo naporen za ljudi s slabo samopodobo, saj so odvisni od zunanjega potrjevanja, ki pa ga v tem času ne bodo deležni. V medsebojne odnose prinaša razočaranje in ohladitve. Zaradi notranje negotovosti bo povečana posesivnost, lahko pa pričakujemo tudi več izpadov ljubosumja. Negativna čustva, ki so povezana s škorpijonsko energijo, so lahko zelo toksična, saj lahko hitro preidejo iz ljubezni v sovraštvo..

Pri komunikaciji se skušajte obvladati, saj je tudi tranzitni Merkur v Škorpijonu, ki se v tem znamenju izraža arogantno. Njegov govor je oster in žaljiv. Pazite, da ne boste v jezi izrekli česa takega, kar boste kasneje obžalovali in kar bo težko zgladili.

Zadnje dva dni obdobja pa bomo že čutili tudi napet vpliv polne Lune, ki bo nastopila 4.11. v znamenju Bika.

Še več boste našli tukaj in tukaj.

prejšnji članek
Noč čarovnic: Nore ideje za poslikave obraza
Moda&Lepota
Noč čarovnic: Nore ideje za poslikave obraza
naslednji članek
Noč čarovnic: Strašne kosti iz sladkih beljakov
Zdravje
Noč čarovnic: Strašne kosti iz sladkih beljakov