Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Tedenski numeroskop: Opustite, kar ne deluje

6. 11. 2017; 02.00
Avtor: LiLi SoRuM, numerologinja
numerologija, kocke, stevila

Kaj prinaša numerologija za ta teden? foto: profimedia

V tedenskem numeroskopu, ki ga pripravlja numerologinja LiLi SoRuM, preverite, kaj vse vas čaka.

Lekcije 45. tedna:
Leto se bliža h koncu, in naravni tok je zaključevanje. Ne bojte se spremembe, ki jo opuščanje določene navade prinaša. Spomnite se, kako ste nekoč z navdušenjem počeli določene zadeve, ki vas sedaj bolj kot ne črpajo. Jasno sporočilo, da je čas za korak naprej, ki ga ne morete storiti brez, da bi prej zaključili.

Mnogokrat čakamo, da nam bo življenje kar v naročje prineslo spremembo, točno takšno kot si želimo. Vse večkrat slišim, kako osebe vztrajajo v slabem odnosu, čakajoč, da se bo pojavila druga, boljša oseba – do takrat pa…

Enako velja za navade, prijateljstva, lokacijo dopusta, nakup tipa obutve itd Dovolj je bilo odlašanja in vztrajanja v katerikoli situaciji, ki vas ne polni. Zato bodite v tem tednu čuječi.

Posebej pozorni bodite na prehrano. Opazujte, ali se po določeni hrani ne počutite izčrpani ter utrujeni, namesto polni energije. Tudi sicer namenoma oprezajte za vsakim upadom energije, saj boste kar nekaj opozoril ali smernic prejeli kar preko fizičnega občutka ali občutka utesnjenosti.

Sedaj je pravi čas za:
- zaključevanje del in nalog
- soočanje s potlačenimi čustvi


- čustveno predelovanje dogodkov preteklosti
- Duhovno delo na sebi: vse, povezano z ezoteriko

Izračunajte svoje osebno število in poglejte, kaj prinašajo dnevi, ki so pred nami – vam!
Primer:
Seštejte svoj rojstni dan, da pridete do ene številke:
Na primer:
2.8.1989: 2+8+1989=1999
1+9+9+9=28
2+8=10
1+0=1


Število življenjske poti 1
Prejšnji teden sem opozarjala, da ne delujte preveč intenzivno. Zdaj boste pa težko pri miru zato uporabite ta zagon tam, kjer imate občutek, da ste se zataknili v rutino.

Število življenjske poti 2
Pogovor z bolj izkušeno osebo vam lahko zelo pomaga. Saj ni potrebno vsake poti prehoditi, da bi preverili ali so kamenčki na njej. Berite avtobiografije uspešnežev.

Število življenjske poti 3
Navihano in s polno dozo pozitivne energije v teden, ki obljublja kar nekaj zanimivih idej. Zamisel je le misel, dokler je ne udejanjite, zato se sanjarite – temveč delujte!

Število življenjske poti 4
Poslušajte sebe in svoj notranji kompas. Opazujte čemu se upirate in se s tem intenzivneje ukvarjajte. Ne oklepajte se prav ničesar in prav nikogar v tem času.


Število življenjske poti 5
Čas je za spremembo. Jih še ni bilo dovolj, boste morda porekli. V tem času se preko sprememb učite postavljati temelje, katere ne botre spremenili kar nekaj časa.

Število življenjske poti 6
Obetajo se vam bolj čustveni trenutki, ki se lahko kasneje izkažejo za povod za poglobitev zveze ali pa tudi razhajanje. Ta energija vpliva na vse vaše odnose,

Število življenjske poti 7
Idealen čas za učenje in vse pravne zadeve ali pogovore, s katerimi odlašate. Malo več časa vzemite za sebe in pojdite v naravo. Tišina je lahko naravnost čudežna zdaj.

Število življenjske poti 8
Čas za vas! Kdaj ste se nazadnje počutili neustavljivi? Ta teden bi se morali počutiti na vrhu sveta. Se ne? Kje pa bi rekli, da ste in zakaj vam tako ustreza?


Število življenjske poti 9
Tako radi bi pomagali vsem v stiski, da na sebe in svoje najbližje mnogokrat pozabite. Zdaj se učite to uravnovesiti, da so za oboje dovolj pozitivne energije.

prejšnji članek
Uporaben trik za likanje brez likalnika
Zdravje
Uporaben trik za likanje brez likalnika
naslednji članek
VIDEO: Ideje za risanje vzorcev na kapučino
Zdravje
VIDEO: Ideje za risanje vzorcev na kapučino