favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Odnosi
 

TEST: Kakšen ljubimec ste? Izberite srce in preverite

5. 9. 2018; 04.00
Avtor: K.M.
ljubezen-srca_profimedia

foto: Profimedia

Ste polni spolne energije, ste v postelji mirni ali premalo nežni? Izvedite s preprostim testom, ki ga lahko izvedete tudi na morebitnemu novemu partnerju!

Izberite enega izmed štirih src na sliki in morda odkrijete nekaj, česar se do zdaj niti niste zavedali - kakšni ste v spolnih aktivnostih. Srce, ki ga boste izbrali, naj bo tisto, ki vas je na prvi pogled najbolj pritegnilo. 

1. Če ste izbrali prvo srce, torej tistega, ki je čisto na levi strani, ste v postelji zelo tihi. Že tako je vaša osebnost čez dan zelo mirna. V partnerskem odnosu pa sta vam zelo pomembna zaupanje in lojalnost. Počasi se odpirate novim ljudem, ko pa predate svoje srce, pri tem vztrajate. 

2. Ste skrivnostni ljubimec. Le redko razkrijete svojo pravo osebnost, ste skrivnostni in nikoli ne poveste preveč Na ta način se ščitite, saj ne želite biti prizadeti. Ljudje obožujejo vašo skrivnostjo naravo, zato pa v postelji velikokrat presenetite. 

3. Vedno si želite nekaj večnega in idealnega. Obožujete romantične zgodbe iz pravljic. Noč popestrena s svečami, rožami in strmenjem en v drugega je za vas idealen uvod v spolne aktivnosti. Gre za normo, ki si jo želite. 

4. Strast je vaše drugo ime. Vaše življenje je polno fizičnih in seksualnih naklonjenosti, v spalnico pa vedno prinesete vročino. Zavedate se, da imate radi nadzor, vaši partnerji pa to na vas tudi obožujejo. 

prejšnji članek
Presenečenje: Ana Maria Mitić pričakuje dojenčka
Svet slavnih
Presenečenje: Ana Maria Mitić pričakuje dojenčka
naslednji članek
Sok pije po slamici, v trgovini grabi po plastičnih vrečkah …
Zdravje
Sok pije po slamici, v trgovini grabi po plastičnih vrečkah …