Naj blok stoji na Pavšičevi ulici
Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: Na vse ali nič!

10. 11. 2017; 01.00
Avtor: Rudica Kovačič Ahlin, astrologinja
horoskop

foto: Profimedia

V tem obdobju se Venera nahaja v znamenju, katerega vladar je Mars, Mars pa se nahaja v znamenju, katerega vladar je Venera. To astrologi imenujemo recepcija

Napoved od 10.11.2017 do 17.11.2011


V tem obdobju se Venera nahaja v znamenju, katerega vladar je Mars, Mars pa se nahaja v znamenju, katerega vladar je Venera. To astrologi imenujemo recepcija. Tak položaj običajno okrepi delovanje planeta, vendar v tem primeru ne, saj sta oba v znamenjih svojega izgona, kar pomeni, da se izražata v svoji bolj negativni plati. Tako je Mars v Tehtnici brez prodornosti, neodločen, feminalen in pasiven, medtem ko strastno in čustveno intenzivno znamenje Škorpijona duši ljubeznivost in taktnost Venere. Ta kombinacija prinaša veliko težav med spola in zaradi blokiranih energij tudi več nestrpnosti in nesoglasij.

Venera bo ta vikend, med 10.11. in 12.11., v aspektu s planetom širitve, Jupitrom, zaradi česar bo še poudarjena njena ekstremnost in črno beli pogled na svet. Medtem pa bo Mars v aspektu z Neptunom še bolj pasiven, malodušen in brez energije. Ker se bo to dogajalo ravno v dneh, ko so volitve, se zna zgoditi, da bodo Slovenci svoje nezadovoljstvo nad obstoječim stanjem izražali skozi pasivno agresijo in bojkotirali volitve. Jupitrov aspekt z Venero prinaša podporo predvsem ženske populacije. To je aspekt sladkobesedne manipulacije, ljudi, ki so obsedni z močjo. Za realno presojo se je dobro osredotočiti na dejanja in ne samo na besede.

11.11. bo na nebu tudi natančen trigon med Saturnom in Uranom. Planeta prinašata spremembe na družbenem nivoju. To je njuno zadnje srečanje v ognjenih znamenjih, ki v astrologiji simbolizirajo voditelje, zato ni nenavadno, da se ravno v času njunega delovanja sestajajo najpomembnejši voditelji sveta, Trump, Ši Džinping in Putin. Pod njunim vplivom nove ideje dobijo priliko, da se realizirajo, prikažejo se pomanjkljivosti sedanjega sistema ter težnje po odpravi le teh. V prihodnosti pa nam njun aspekt obeta prestrukturiranje vodilnih držav, tako v svetu kot tudi v Evropi.

Na osebni ravni pa je čas aspekta med Venero in Jupitrom čas ekstremnih čustev, v katerem spoznamo, kako tanka meja je me ljubeznijo in sovraštvom. Venera v Škorpijonu potencirana z energijo Jupitra je pač razpeta med vse ali nič, lahko brezglavo ljubimo ali pa se totalno ohladimo, vmesne poti v tem trenutku ni. To obdobje močnih strasti in entuziazma pa se ne odraža samo na ljubezenskem področju, temveč tudi na področju drugih vrednot, pa tudi na področju denarja in financ.

16.11.2017 pa se tej energiji pridruži še Neptun, kar še dodatno poveča megalomanske načrte Venere in Jupitra. Zato ne bo odveč svarilo, da skušajmo ohraniti trezno glavo pred pomembnimi finančnimi odločitvami, kot tudi večjimi nakupi. Še posebej pa to upoštevajte okoli 13.11. in 14.11., ko nam bo Merkur v napetem aspektu z Neptunom zameglil realno stanje in naše mentalne sposobnosti.

prejšnji članek
Salma Hayek razkrila kakšna je, ko je nihče ne vidi
Svet slavnih
Salma Hayek razkrila kakšna je, ko je nihče ne vidi
naslednji članek
Ta princeska je ukradla srce Saše Dončića
Svet slavnih
Ta princeska je ukradla srce Saše Dončića