Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop:Izpolnile so bodo vaše želje!

17. 11. 2017; 02.00
Avtor: Rudica Kovačič Ahlin, astrologinja
horoskop

Kaj so vam napovedale zvezde? foto: Profimedia

To obdobje bomo pričeli pod vplivom harmoničnih aspektov Venere z Jupitrom in Neptunom. Aspekt prinaša dobro energijo in prilike za uresničitev naših želja.

Napoved za obdobje med 17.11. in 24.11.

Prepletal se bo s čustveno intenzivno energijo mlaja v Škorpijonu. Ob mlaju se prične nov cikel, nov proces. Dobro je vedeti, da se energija mlaja čuti že kakšen dan ali dva pred njegovim nastopom, ki bo v tem primeru 18.11. Mlaj je v napetem aspektu s planetom Uranom. Že kar nekaj časa nas Uran s svojimi aspekti z drugimi planeti v obliki nepredvidljivih dogodkov sili v spremembe. Istočasno pa nas energije planetov, ki prehajajo znamenje Škorpijona, silijo k soočanju z bolj temačnimi potlačenimi vsebinami naše osebnosti, ki jih je potrebno ozavestiti in predelati, da bi tako osvobodili zavrto energijo, ki zavira napredek in spremembo. Vladar tega mlaja, Pluton, je v napetem aspektu z Marsom. To je zelo naporen aspekt, ki nas sooča s tem, kako znamo uveljaviti svojo voljo ter tem, koliko smo notranje močni, da ne popustimo pod pritiski in manipulacijami okolice. Pri uveljavljanju svoje volje odsvetujem konfrontacijo in priporočam veliko taktnosti, saj ta aspekt prinaša na površje frustracije in izbruhe potlačene jeze in besa, zato priporočam med 18.11. in 20.11. taktnost pri uveljavljanju svoje volje. Predvsem poskušajte uveljaviti svojo voljo brez spopadov in ne zapletajte se v boje za moč.

Okoli 21. - 22.11. bo napetost popustila in nastopil bo energijsko veliko bolj ugoden čas, saj Venera tvori pozitiven aspekt s Plutonom, Sonce pa bo zapustilo čustveno naporno znamenje Škorpijona in vstopilo v veliko bolj optimistično znamenje Strelca. Bolj bomo samozavestni in se zavedali, da nam ni potrebno zadovoljevati pričakovanj drugih, da bi si pridobili njihovo naklonjenost.

22.11.2017 bo v direktno gibanje prešel planet Neptun, ki je bil retrograden od sredine junija. Kombinacija Neptuna in planetov v znamenju Strelca lahko povzroči pretirani optimizem in izgubo stika z realnostjo. Na splošno pa direkten Neptun razsvetli in prinese v zavedanje naše delovanje tokom njegove retrogradnosti. Pokažejo se posledice naše preteklih idealizacij in napačnih presoj.

Konec obdobja pa bo zaznamovan s tranziti planeta Merkurja, saj bo na svoji poti po Strelcu tvoril aspekte s Saturnom in Uranom ter postal aktivator tega močnega aspekta, ki prinaša združenje starega z novim oziroma reorganizacijo starega. Merkur prinaša veliko novih inovativnih idej o tem, kako naprej v spremembo.

Še več boste našli tukaj in tukaj.

prejšnji članek
V teh primerih se testiranje na HIV!
Zdravje
V teh primerih se testiranje na HIV!
naslednji članek
Sylvester Stallone obtožen posilstva najstnice
Svet slavnih
Sylvester Stallone obtožen posilstva najstnice