Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Kaj vidite? To razkriva skrivnost vaše podzavesti

4. 6. 2023; 04.00
Avtor: K.M.
osebnost

kaj vidite? foto: Profimedia

Morda o sebi razmišljate na določen način, a je realnost popolnoma drugačna. Obstajajo določeni deli vaše osebnosti, ki se jih niti ne zavedate. Ta test vam jih bo razkril.

Povsem preprosto je. Kaj vidite na fotografiji? Prva stvar, ki vam je padla na pamet, razkriva, kakšna je vaša dejanska osebnost. Preverite!

Svečnik

Imate zelo širok pogled na svet, vaši načrti pa so vedno veličastni. No, včasih pozabite na neke podrobnosti, na tiste ključne stvari. Imate pa veliko srce. Zato vas drugi tudi velikokrat izkoriščajo, zato bi morali biti bolj pozorni in bolj pozorno izbirati prijatelje.  

Ženska

Ste zelo subtilni in zaznavni. Nagnjeni ste k idealizaciji življenja in velikokrat pozabite na realno stanje vašega življenja. Letite v oblakih. Seveda to ni vedno slaba stvar, saj je na svetu vse manj ljudi, ki verjamejo v romantiko. Vseeno pa je čas, da se spustite tudi na realna tla. 

Moški

Ste mirna oseba, ki se počuti udobno in sigurno. Za vas velikokrat rečejo, da ste kot iz kamna. V komunikaciji ste kratki in jedrnati, hkrati pa ste tudi zelo kreativni. Težko izgubite nadzor. Vse to pa je tudi krivo, da do bližnjih ljudi niste pretirano pozorni, zato jih tudi velikokrat prizadenete. 

Ogenj

Se zelo razlikujete od drugih ljudi, vaše razmišljanje pa ne sovpada s standardi življenja. Imate vizijo lastnega sveta, ljudje pa vas velikokrat ne razumejo. Zadovoljni ste sami s sabo in ne pustite, da vas kdo spravi na tla. 

prejšnji članek
Nataša Pirc Musar s črnim Kawasakijem po Sloveniji
Svet slavnih
Nataša Pirc Musar s črnim Kawasakijem po Sloveniji
naslednji članek
Mlečna nega za svež in mladosten videz
Moda&Lepota
Mlečna nega za svež in mladosten videz
#obraziavenija
obraziavenija