reševalci gasilci avstrija
Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo polil s tekočino in jo nameraval zažgati

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Tedenski horoskop: Napočil je čas za pogumne!

24. 11. 2017; 02.00
Avtor: Rudica Kovačič Ahlin, astrologinja
horoskop

Upajte si razmišljati izven svojih ustaljenih okvirjev. foto: Profimedia

V prihajajočem tednu vložite energijo v uresničitev željenih ciljev. Pogumno naprej, sedaj je čas za spremembe!

Napoved za obdobje med  24.11. in 1.12.2017

Glavni akter tega obdobja bo nedvoumno Merkur, ki bo na svoji poti skozi znamenje Strelca trčil na aspekt med Saturnom in Uranom. Cikel teh dveh planetov prinaša spremembe oziroma
reorganizacijo starega v nekaj novega, bolj funkcionalnega. Še posebej močno ta aspekt čutimo na kolektivni ravni, saj pod njegovim vplivom na nivoju držav prihaja do sprememb v organizacijskih strukturah. Prinaša prerazporeditev moči med svetovnimi velesilami. Trenutni cikel se je pričel 1988
in bo trajal do leta 2032. Planeta sta trenutno v harmoničnem aspektu, zato lahko pričakujemo, da bo nadomestitev starega z novim potekala brez večjih pretresov.

Aktivnost Merkurja je v znamenju Strelca blokirana in se ne more izraziti v polni moči. Njegova težnja po analiziranju in poglabljanje v podrobnosti ni v skladu z velikopotezno filozofsko naravo Strelca.


Navkljub temu pa njegovi aspekti v tem obdobju obetajo ugoden čas za zbiranje informacij, dogovarjanje in načrtovanje. Še posebej bo ugoden čas čez vikend, okoli 26.11., ko bo tvoril harmoničen aspekt s planetom Uranom. Njegov vpliv prinaša veliko novih zamisli. Poudarjena bo logika, optimizem in ekspanzija. Upajte si razmišljati izven svojih ustaljenih okvirjev. Pogumno naprej, sedaj je čas za spremembe.

Ko bo med 28.11. in 29.11. Merkur trčil ob Saturna, se bomo soočili s tem, kaj je potrebno storiti, da uresničimo svoje zamisli. To bo čas za selekcioniranje želja kot tudi za postavitev realnih ciljev.
Pokazale se bodo prve prepreke, ki pa niso nepremagljive, samo veliko angažiranosti in truda bodo zahtevale od nas. Ker bo na začetku decembra Merkur obrnil v retrogradno gibanje, pa lahko pri realizaciji želja pričakujemo zamude.

Če boste vložili svoj trud in energijo, pa lahko pričakujete uspehe, saj aspekt med Saturnom in Uranom, ki ga bo aktiviral Merkur, vendarle prinaša materializiranje in konkretiziranje želenega.

Da je to obdobje za marsikoga čas uresničevanja sanj in želja potrjuje tudi harmoničen aspekt med Jupitrom in Neptunom, katerega blagodejni vpliv bomo čutili ves naslednji teden.

Kaj napovedujejo zvezde?

Kaj napovedujejo zvezde? foto: arhiv Svet24

prejšnji članek
Zakaj bi morali vedno spati na levem boku?
Zdravje
Zakaj bi morali vedno spati na levem boku?
naslednji članek
Pozor, semena tega iglavca so smrtno nevarna!
Svet slavnih
Pozor, semena tega iglavca so smrtno nevarna!