Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Ti znaki kažejo na to, da se bo vaše življenje spremenilo

8. 2. 2019; 04.00
Avtor: K.M.
matulj, ženska

foto: Profimedia

Jih opažate?

Življenje ni enosmerni proces. V resnici gre za kroženje, zato vas veliko stvari spominja na že znane dogodke, oziroma imate občutek, da se je nekaj že zgodilo. Življenje je torej sestavljanka različnih vzorcev, zato lahko predvidimo tudi svojo prihodnost. 

Ko bo prišlo do spremembe, lahko to čutite 'v zraku'. Nekateri pa pravijo, da lahko na te spremembe opozorijo določeni znaki, jih opažate? 

Številke

Ko se bodo v vašem življenju zgodile spremembe, videvate številki 1 in 9. To pa naj bi se dogajalo zelo pogosto. Ti dve številki predstavljata konec in nov začetek. Največkrat jih recimo opazite na urah. Ste v zadnjem času pomislili, da vse večkrat? 

Živali  

Če se obeta kakšna sprememba, potem velikokrat videvate kačje pastirje ali metulje. Ne nujno žive, lahko gre zgolj za njihovo podobo v obliki fotografij, slik ... Spremembe pa predstavljajo tudi druge živali, vendar ravno kačji pastirji in metulji 'delajo prostor' za konec. Spremenila pa se bo tudi življenjska energija. 

Povečan libido

Se vam je kar naenkrat povečala spolna sla? Tudi to naj bi bil eden izmed znakov, da se vam v življenju obeta sprememba. Gre za to, da se v vašem telesu poviša raven energij, kar pa se izraža tudi v spolni energiji, oziroma v tem, da je le-te preveč in da jo je potrebno porabiti. Poskrbite zgolj, da jo boste porabili na pravi način! 

prejšnji članek
Nekdanja manekenka odpira zabaviščni park
Svet slavnih
Nekdanja manekenka odpira zabaviščni park
naslednji članek
Osovražene rdeče hlače postale najbolj trendovski kos
Moda&Lepota
Osovražene rdeče hlače postale najbolj trendovski kos