Naj blok stoji na Pavšičevi ulici
Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Interaktivno spoznajte prednosti kupovanja na obroke

30. 11. 2017; 03.40
Avtor: Oglasno sporočilo
Abanka 0002
Za potrebe popestritve promocij so v AV studiu skladno s kreativnim konceptom in idejnimi rešitvami kampanje »Z obročno kartico kupite takoj, plačate pa po delih« za obročno kartico kreditna Visa Electron pripravili posebno inštalacijo.

Za inštalacijo so uporabili enega izmed treh glavnih motivov kampanje – kavč. Postavili so ga po prostoru, in sicer tako, da se le z nalepke, ki označuje stojišče, vidi kot razpoznavno celoto. Z vseh ostalih mest okoli inštalacije pa gledalec vidi le nepovezane dele kavča v različnih ne ujemajočih se velikostih po prostoru.

Sporočilo inštalacije je zapisano na talni nalepki, s katere vidimo celoto. Tako na plastičen način komuniciramo prednosti in uporabnost obročne kartice kreditna Visa Electron iz ABANKE.

Ob potujoči inštalaciji po večjih trgovskih centrih po Sloveniji potekajo tudi promocije za pridobivanje novih komitentov in uporabnikov kartice.

Inštalacijo lahko ujamete v petek, 24. 11., v trgovskem centru v Kopru in v petek, 1. 12., v trgovskem centru v Novem mestu.

prejšnji članek
Zvezdano Mlakar je strah
Svet slavnih
Zvezdano Mlakar je strah
naslednji članek
Ko zaljubljenost preraste v ljubezen
Zdravje
Ko zaljubljenost preraste v ljubezen
#obraziavenija
obraziavenija