maze 6_4 100 Odkrito.si

Tina Maze dosegla novo zmago

Artur 3 Svet24.si

Kaj je počel Artur Štern?

kapsule Svet24.si

Hujšanje s temi kapsulami je lahko smrtno ...

termometer, zima, sneg, mraz Svet24.si

Po sneženju bo pritisnil “ruski mraz”

nails Najstnica.si

Poslovi se od lomljivih in krhkih nohtov

Screenshot from 2018-02-20 07-57-13 Njena.si

Znana Slovenka delila fotografijo novorojenčka

doris, larina izbira Njena.si

Zvezdnica Larine izbira razkrila, kdaj bo postala ...

Interaktivno spoznajte prednosti kupovanja na obroke
| Oglasno sporočilo

Interaktivno spoznajte prednosti kupovanja na obroke

Za potrebe popestritve promocij so v AV studiu skladno s kreativnim konceptom in idejnimi rešitvami kampanje »Z obročno kartico kupite takoj, plačate pa po delih« za obročno kartico kreditna Visa Electron pripravili posebno inštalacijo.

Za inštalacijo so uporabili enega izmed treh glavnih motivov kampanje – kavč. Postavili so ga po prostoru, in sicer tako, da se le z nalepke, ki označuje stojišče, vidi kot razpoznavno celoto. Z vseh ostalih mest okoli inštalacije pa gledalec vidi le nepovezane dele kavča v različnih ne ujemajočih se velikostih po prostoru.

Sporočilo inštalacije je zapisano na talni nalepki, s katere vidimo celoto. Tako na plastičen način komuniciramo prednosti in uporabnost obročne kartice kreditna Visa Electron iz ABANKE.

Ob potujoči inštalaciji po večjih trgovskih centrih po Sloveniji potekajo tudi promocije za pridobivanje novih komitentov in uporabnikov kartice.

Inštalacijo lahko ujamete v petek, 24. 11., v trgovskem centru v Kopru in v petek, 1. 12., v trgovskem centru v Novem mestu.