Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: Previdno z denarjem!

1. 12. 2017; 01.00
Avtor: Rudica Kovačič Ahlin, astrologinja
horoskop

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Venera bo 2.12.2017 zapustila njej neugodno znamenje Škorpijona in se podala v veliko bolj optimistično znamenje Strelca.

Spremembo v razpoloženju bomo občutili v začetku tega obdobja, ko bodo lastnosti Venere v Strelcu, kot so strast, entuziazem, velikopoteznost in optimizem, še podprte z zelo ugodnim in dobrohotnim aspektom Jupitra in Neptuna. Avanturistična in energična narava Venere v Strelcu nam bo pomagala uresničiti naše sanje in ideale, ki jih predstavljata Jupiter in Neptun. Aspekt pa se bo zaključil v drugi polovici tega obdobja, saj bo Venera prešla v napet aspekt z Neptunom, kar lahko povzroči pretirano idealiziranje in napačno presojo, tako ljudi kot tudi situacij.

Previdni moramo biti na denarnem področju in se izogibati impulzivnih nakupov. Tudi pri podpisih raznih pogodb in sklepanjem poslov velja biti zelo pozoren, saj imamo poleg zaslepljene Venere tudi retrograden Merkur, kar lahko povzroča veliko napak in zmede na področju komunikacije.

Merkur se bo v Strelcu obrnil v retrogradno gibanje 3.12. V direktno gibanje se bo obrnil 23.12. Zanimivo je, da se Merkur obrne nekaj ur pred nastopom polne Lune, ki bo v znamenju Dvojčkov, katerih vladar je Merkur. Merkur v Strelcu precej idealizira in hitro spregleda realnost, saj hoče videti samo dobro. Obstaja velika nevarnost samoprevare, napačnih informacij, slabih odločitev, idej in posledično slabih načrtov.


Zaradi njegove poštenosti in odkritosrčnosti, pa lahko kaj hitro tudi sam postane žrtev prevarantov.

Pričakujemo lahko zastoje v komunikaciji, zamude in težave v tujini in s tujci ter seveda zastoje in povečano število nesreč v prometu. Pod vplivom retrogradnega Merkurja in polne Lune lahko spregledamo kakšno pomembno podrobnost. Ta napaka bo pozneje blokirala napredek in potrebno bo vložiti kar nekaj truda in energije, da jo bomo odpravili. Zaradi Merkurjevih aspektov z Marsom, Saturnom in Uranom v zadnjih dneh obdobja, tam med 5.12. in 8.12., bo čutiti povečano živčno napetost.

Ljudje bodo bolj napeti, eksplozivni, prepirljivi in razburjeni. Pazite, da po nepotrebnem ne povzročite prepirov in zamer, saj lahko v tem obdobju hitro izrečemo kaj takega, za kar nam je pozneje žal. Ta kombinacija povečuje možnost nesreč in zastojev v prometu, še posebej v cestnem in letalskem.

Še več boste našli tukaj in tukaj.

prejšnji članek
Znane Slovenke so nad njimi navdušene! Morate jih imeti!
Moda&Lepota
Znane Slovenke so nad njimi navdušene! Morate jih imeti!
naslednji članek
Prepoznate tega vplivnega Slovenca na fotografiji?
Svet slavnih
Prepoznate tega vplivnega Slovenca na fotografiji?