reševalci gasilci avstrija
Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo polil s tekočino in jo nameraval zažgati

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Tedenski numeroskop: Strah je iluzija!

4. 12. 2017; 01.00
Avtor: LiLi SoRuM, numerologinja
števila, numerologija

Preverite, kaj vam prinaša teden! foto: Profimedia

V tedenskem numeroskopu, ki ga pripravlja numerologinja LiLi SoRuM, preverite, kaj vse vas čaka.

Lekcije 49. tedna:
Strah je iluzija. Je misel, domneva – in to lahko spremenite. Strah ni zagotovilo, da se bo nekaj slabega zgodilo, ampak le predvidevanje. Nikoli nimamo 100% zagotovila, da se bo nekaj slabo končalo – tudi bolezen ne. Novice so polne čudežnih ozdravitev sicer smrtonosnih bolezni.

Zdravilo za strah? ZAUPANJE!

Ko delujemo kljub strahu in uspemo, se utri napše zaupanje. Zato, utrjujte svoje zaupanje v sebe in v življenje. Nihče pravzaprav tega ne more storiti namesto vas, veste. Lahko vam nekdo stoji ob strani in tako krepi vaše zaupanje v njih, ne pa v vas. Zdaj je čas, da se pogumno samo podamo v situacije, v katerih sicer potrebujemo oporo. Korajža velja!

Skrivnost uspeha ni v tem, da čakamo, da bo strah popustil, ampak delovanje kljub strahu. Le tako ga bomo premagali – in če ga ne? Nič hudega! Kje pa piše, da se nam mora vse v prvem poskusu posrečiti?

Sedaj je pravi čas za:
- predelovanje bolečine preteklosti
- odnosi s predniki so v ospredju
- premagovanje strahu in treme


- Duhovno delo na sebi: zdravljenje notranje praznine

Izračunajte svoje osebno število in poglejte, kaj prinašajo dnevi, ki so pred nami – vam!
Primer:
Seštejte svoj rojstni dan, da pridete do ene številke:
Na primer:
2.8.1989: 2+8+1989=1999
1+9+9+9=28
2+8=10
1+0=1

Število življenjske poti 1


Brzdajte svojo impulzivnost in prehitre reakcije, saj lahko v tem času vse prehitro odvihrate in nato to obžalujete. Idealen čas za selitev ali krajše potovanje v tujino.

Število življenjske poti 2
Obdaja vas romantična energija, zaradi katere lahko na vaša vrata potrka simpatija iz preteklosti. Prav možno je, da sta oba zdaj bolj ali dovolj zrela za še eno priložnost.

Število življenjske poti 3
Idealno obdobje za osebnostno rast in prepoznavanje vzorcev vaših staršev, ki še sedaj vplivajo na vaše dojemanje sveta in življenja. Presezite jih. Niso vaši.

Število življenjske poti 4
Čas za izboljšavo organizacije vašega vsakdana. Kako ste lahko bolj učinkoviti? Morda pa res že predolgo časa vztrajate? Morda bi bil čas, da odnehate?

Število življenjske poti 5


Storite nekaj lepega za svoje starše, če so še z vami. Polepšajte dan starejšim osebam, ki težje poskrbijo za sebe. Obenem pa nekaj več časa posvetite tudi svojemu zdravju.

Število življenjske poti 6
Biti samostojen in se obenem enakovredno povezovati s svojimi dragimi osebami je umetnost, katere ste vsak dan bolj vešči. Čas je za nov začetek. Samostojen.

Število življenjske poti 7
Opazili boste koliko oseb se zgleduje po vas, pa čeprav tega sicer ne zaznate. Nevsiljivo ponudite nasvet. Tudi vas same čaka prav posebno sporočilo v tem tednu.

Število življenjske poti 8
Vaša energija bo dobesedno sijala okoli vas kot bi bili svetilnik. Bodite pozorni, da bo pozitivna in ne neurje. Ustvarite lahko čudeže v teč času, v plus ali v minus.

Število življenjske poti 9


Morda se boste počutili nekoliko bolj okorni v tem času. težke noge in več zaspanosti je popolnoma normalno v tem času. Spočijte si. Že naslednji teden bo razgiban.

prejšnji članek
Izdelajte ingverjev sprej za vneto grlo
Zdravje
Izdelajte ingverjev sprej za vneto grlo
naslednji članek
Slovenski košarkar Dragić zelo pogreša svojega sina
Svet slavnih
Slovenski košarkar Dragić zelo pogreša svojega sina