Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Izberite vilo in izvedeli boste, če ste rojeni vodja

5. 12. 2017; 04.00
Avtor: K.M.
Slika vile pove veliko o vaši osebnosti. Vile so brezčasne duše, nekateri o njih govorijo kot o angelih, spet drugi pa o zaščitnicah čarovnikov. V pravljicah so velikokrat upodobljene kot privlačne in čarobne drevesne vile, ki ostanejo skrite pred ljudmi. Obstajajo seveda različne klasifikacije vil, zato bo tista, ki jo boste izbrali, razkrila, kaj opredeljuje vaše življenje.

1. Rožna vila

Vila obdana s cvetlicami predstavlja mir, sočutje in ljubezen do preprostosti. Če ste jo izbrali, privlačite vztrajnost in razumevanje. Podobno kot list rože ste prefinjeni in zato znate z drugimi govoriti na način, da se o sebi počutijo boljše, več vredno, oziroma da v slabi situaciji razmišljajo na bolj pozitiven način. Vseeno pa morajo drugi z vami ravnati v rokavicah, saj ste zelo čustveno nestabilni. 

2. Ledena vila

Vila ledu simbolizira moč, neustrašnost in inteligenco. Radi prevzemate vodstvene položaje in poti, ki vam predstavljajo izziv. Ste rojeni vodja in uživate v težkih projektih, v katerih lahko vodite različne skupine. Ljudje okoli vas se na vas velikokrat zanašajo in vam zaupajo svoje težave, saj ste znani po pametnih odločitvah. Težko vas je spraviti iz tira, saj imate tako imenovano 'debelo kožo'.

3. Vrtna vila

Zadnja vila, vrtna vila, predstavlja živahnost in iznajdljivost. Ste zelo komunikativni in imate radi spremembe. Ljudje okoli vas so presenečeni nad vašimi številnimi slikovitimi rešitvami, velikokrat pa se zato izgubite v svojih fantazijah. Ljudje vam sicer radi zaupajo, vam in vašim idejam, saj tako dobro zagovarjate in predstavljate. Radi govorite, ampak včasih v tej aktivnosti nekoliko pretiravate. Ste pa zelo topla oseba, ki jo imajo ljudje radi ob sebi. 

prejšnji članek
Damjan Murko pokazal vročo fotografijo
Svet slavnih
Damjan Murko pokazal vročo fotografijo
naslednji članek
Trik, ki olajša kidanje snega
Zdravje
Trik, ki olajša kidanje snega
#nasazenazenska
nasazenazenska