GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Angeli vam sporočila pošiljajo tudi med sanjanjem

10. 12. 2017; 04.00
Avtor: snč
angel

angel foto: Dreamstime

Preroški pomen angelov v sanjah je enak kot sicer – so znamenje tolažbe, časti in ozdravljenja bolnih, zmage, bogastva in rešitve za bojujočega se; rešeni boste nadlog, ki vas mučijo.

Tipov angelov, ki se pojavljajo v sanjah, je več vrst.

Angel iz sanj je lahko angel varuh, ki je obrnjen proti vam in vam ponuja pomoč? Je simbol nečesa, kar je v vašem umu še skrito, lahko pa pomeni ogromen korak proti osebni sreči.
Morda se vam zdi prisotnost angela v sanjah zlovešča? V tem primeru v sebi skrivate nekaj, kar grozi, da bo vsak čas izbruhnilo, če mu ne boste posvetili dovolj pozornosti.
Lahko so vaše sanje tudi preroške in je angel, ki ga vidite, angel smrti. Vsebujejo slutnje in intuitivne podobe, a le redko pomenijo smrt. Največkrat vas opozarjajo pred mogočimi posledicami vztrajanja pri določenih navadah ali obnašanju.

Angel glasnik se pojavi, ko čutite, da ste na robu duhovne preobrazbe, in vam poskuša simbolično pokazati pravo duhovno pot, ki predstavlja izhod iz osebnih težav.

Če se angel pojavi v prijetnih sanjah, pomeni uspeh in uresničitev želja, dobre novice, ljubezen, srečo in mir; duhovna pomoč je že na poti, vsak nov načrt bo spremljala sreča. V neprijetnih sanjah je znak dvomov na ljubezenskem ali poslovnem področju.

angel foto: profimedia

RAZLIČNI POMENI


če leti – sanje pomenijo stanje miru, vedrine, duhovnosti in obljubljajo vedro starost
če se vam približuje ali se napoti proti vam – prijetne novice; želje se bodo izpolnile
če se z njim pogovarjate – tolažba in izpolnjene želje
če spregovori mirno in s prijetnim tonom – pomeni kažipot za iskanje sreče v prihodnosti: ne predajajte se skrbem kar povprek, ne zganjajte panike, ne obupajte, ne bojte se ... Pomislite na vse, kar imate, pa na vse, ki jih imate radi, in bodite preprosto srečni; poslušajte svojega angela, ki vam prepričano in z nasmehom pravi, da je to izvedljivo in da je ravno to ključ za odpravo zmede v vašem življenju
če se vi spremenite v angela – pretresite svoja stališča v resničnem življenju, ugotovite, kakšna sta vaša spoštovanje in uspeh; morda se boste morali ločiti od nečesa ali nekoga, ki vam je postal ljub, ali pa boste spremenili okolje
(snč, foto: Dreamstime, Profimedia)

angel

angel foto: Dreamstime

prejšnji članek
Kaj počne Štefka Kučan?
Svet slavnih
Kaj počne Štefka Kučan?
naslednji članek
Ko boli v rafalih - kako ukrepati?
Zdravje
Ko boli v rafalih - kako ukrepati?