mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: Trud se bo končno obrestoval

8. 12. 2017; 01.00
Avtor: Rudica Kovačič Ahlin, astrologinja
astrologija horoskop znaki 3

Kaj vam napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Prve dni tega obdobja, čez vikend med 8.12. in 10.12., bomo močno čutili vplive retrogradnega Merkurja.

Pričakujemo lahko nerazumevanje in pomote v komunikaciji, zastoje v projektih, v prometu in izgubljeno pomembno pošto. Urejati bomo morali stvari , ki smo jih v obdobju zadnjih nekaj mesecev spregledali ali odlagali. Čez vikend lahko pričakujemo več prometnih nesreč, še posebej tistih pod vplivom alkohola ali zaradi zmanjšane vidljivosti. Zato priporočam previdnost v prometu.

9.12. bo Mars zapustil zanj neugodno znamenje Tehtnice in se premaknil v znamenje Škorpijona. Mars je v znamenju Škorpijona zelo močan, saj je njegov tradicionalen vladar. Ne ustavlja se pred ničemer, pripravljen je vložiti ogromno energije in tudi marsikaj žrtvovati, da bi dosegel želeno. Težave in ovire na njegovi poti ga ne ustavijo in jih jemlje bolj kot izziv, na katerem testira svojo moč. Marsu bo v veliko pomoč tudi ugoden aspekt s Saturnom, ki še poudari vztrajnost. Pod njegovim vplivom ustvarimo nekaj, kar ima trajno vrednost. Trud, ki ga bomo naslednji teden vlagali v projekte, še posebej karierne ali poslovne, se nam bo še dolgo obrestoval.

Teden, ki je pred nami, je energijsko naporen in zahteven, vendar prinaša veliko možnosti za napredek in dosego dolgo želenih ciljev.

Še več boste našli tukaj in tukaj.

prejšnji članek
Rešitev za vse, ki se vedno počutite utrujene
Zdravje
Rešitev za vse, ki se vedno počutite utrujene
naslednji članek
Ste si pozimi že privoščili pravi piknik?
Kulinarika
Ste si pozimi že privoščili pravi piknik?