kranj, prometna-nesreča, avtobus
Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju trčil v kolesarko

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28
Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na policiji preverjal številke Hajdinjaka in Vežnaverja

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: Razmislite, kaj želite!

22. 12. 2017; 02.00
Avtor: Rudica Kovačič Ahlin, astrologinja
horoskop_znamenja

Kaj vam napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

21.12. je bil najkrajši dan v letu in zakorakali smo v koledarsko zimo. Sonce na ta dan preide v znamenje Kozoroga, to je čas zimskega solsticija. V tem času se je priporočljivo ustaviti, pogledati v preteklost in razmisliti, kako naprej.

Na ta proces bo vplival tudi Merkur, ki se bo 23.12. obrnil v direktno gibanje. Retrograden Merkur prinaša zamude, pomote in zastoje, kot tudi možnost ponovnega premisleka in pridobitev novega uvida. Pred nami je čas, ko se usmerimo v prihodnost, v nove načrte in udejanjanje svojih zamisli. Učinek retrogradnosti bo še čutiti do 11.1.2018. To je tudi datum, do katerega lahko pričakujemo soočanje s posledicami retrogradnosti Merkurja.

Božični dan bo pod vplivom težavnega aspekta med Venero in Saturnom. Medsebojni odnosi bodo na preizkušnji. Ob takšni planetarni kombinaciji se v družbi ne počutimo dobro, in čeprav imamo močno potrebo po tem, da bi nas imeli radi in cenili, tega od okolice ne dobimo v takšni meri, kot bi si želeli. Nam pa ta aspekt pomaga prepoznati naša najgloblja pričakovanja, povezana z odnosi. Sooča nas tudi z razkorakom med tem kaj pričakujemo in tem kar dobimo. Veliko bo tudi medgeneracijskih sporov in nesporazumov.

Zdrava partnerstva bodo zdržala te napetosti. Za neharmonična partnerstva pa bo to čas hudih preizkušenj in pri nekaterih tudi razhodov.


Ta aspekt slabo vpliva na ljudi, ki majo slabo samozavest in samopodobo. To slabo stanje še poveča njihova pričakovanja, da jih mora okolica potrjevati. Žal pa se okolica v tem času na ta pričakovanja ne odziva, kar lahko pri taki osebi sproži občutke samopomilovanja, zapuščenosti in žalosti.

Čas med 23.12. in 26.12. je neugoden za finančne zadeve, zato le pazljivo pri nakupih.

Vzdušje se bo izboljšalo 28.12., ko bo Mars tvoril ugoden aspekt z Neptunom. Ta aspekt sicer ne prinaša veliko energije, se pa ob njem sprostimo in znamo uživati. Pod njegovim vplivom postanemo bolj rahločutni in radi pomagamo drugim. To je ustvarjalen aspekt, ki nam pomaga uresničiti naše fantazije.

Še več boste našli tukaj in tukaj.

prejšnji članek
Žena Novaka Đokovića s čustvi raznežila oboževalce
Svet slavnih
Žena Novaka Đokovića s čustvi raznežila oboževalce
naslednji članek
Domen Valič ima novo sostanovalko
Svet slavnih
Domen Valič ima novo sostanovalko