Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Kakšno denarnico izbrati, da bo le-ta zadrževala vaš denar?

10. 1. 2018; 04.00
Avtor: K.M.
denar, denarnica, prazna denarnica

foto: Profimedia

Energije, ki se gibljejo okoli vaše denarnice, lahko vplivajo na to, kako hitro in neučinkovito zapravljate svoj denar.

Nakup denarnice ne sme biti 'nekaj na prvo žogo', predvsem pa je pomembno, da jo lahko izberete sami. 

Pomembno je, da je denarnica, ki jo uporabljate, samo vaša in da je ne delite z drugimi ljudmi, kar je sicer pogosto v družinah ali na dopustih. Dobro je tudi, da je denarnica vedno nova in da je ne kupujete v kakšnih trgovinah z rabljenimi predmeti, tudi če gre za 'starinski' kos. Pri tem nikoli ne morete vedeti, kakšno energijo denarnica prinese sabo - ne glede na to, ali je ta pozitivna ali negativna. Denarnico nakupujte sami, če pa jo dobite v dar, je pomembno, da je nekaj že v njej. To upoštevajte tudi sami, ko se boste odločili, da boste nekomu podarili denarnico. 

Izogibajte se denarnicam iz pravega usnja, ne glede na to, da so bolj kvalitetne. Le-te sabo namreč nosijo negativnost, zaradi trpljenja, ki ga je doživela žival. 

V denarnici ne hranite računov. Niti tistih ne, ki ste jih že plačali, še posebej pa ne tistih, ki še čakajo na plačilo. Le-to v vaše življenje vnaša energijo 'plačevanja', kar pa pomeni, da boste morali vedno nekaj plačevati in v nekaj vlagati svoj denar. Denarnica je namenjena denarju in plačilnim karticam. Ostalo pa shranjujte v posebni torbi, žepu ali preprosto raje doma. 

Če želite privlačiti dodaten denar, je pomembno, da jo redno odpirate. Dobra pozicija za shranjevanje denarnice pa je spalnica ali delovna miza. 

prejšnji članek
Slavni igralec bo postal očka!
Svet slavnih
Slavni igralec bo postal očka!
naslednji članek
Vas srbi desna dlan? To pričakujte!
Zdravje
Vas srbi desna dlan? To pričakujte!