kitara
Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž Šegula

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: Vzdušje bo napeto

12. 1. 2018; 01.00
Avtor: Rudica Kovačič Ahlin, astrologinja
horoskop

Kaj lepega prinaša teden? foto: Profimedia

Merkur bo 11.1. 2018 vstopil v znamenje Kozoroga, zaradi česar bo v ospredju načrtovanje aktivnosti v prihajajočem letu, še posebej na poslovnem področju.

V obdobju med 12.1. in 15.1., ko bo tvoril aspekt s Saturnom, lahko to energijo uporabimo za začetek realizacije naših idej kot tudi za organiziranje in postavljanje trdne strukture, ki bo stabilen temelj za naše nadaljnje napredovanje k zastavljenim ciljem.

Novosti vedno sprožijo spremembe starega, obstoječega in dostikrat povzročijo neodobravanje okolice. Za napeto vzdušje pred nastopom mlaja bo poskrbel planet Uran, ki bo v napetem aspektu z Venero in Soncem, ki prav tako prehajata znamenje ambicioznega Kozoroga. Uranovi aspekti so dinamični in eksplozivni, spodbudijo nenadne nepričakovane dogodke.

Napetost se bo ustvarila med energijo Urana v Ovnu, ki nepremišljeno skoči v novo in previdnostjo ter počasnim napredovanjem, ki ga simbolizira Kozorog. To močno napetost lahko razrešujemo na notranjem nivoju zato, da čim bolje pripravimo teren za nove začetke ali pa jo projeciramo navzven na okolico in povzročimo konflikte.

Tudi medsebojni odnosi bodo v času tega napetega aspekta na preizkušnji. Na finančnem področju poskušajte ohraniti zmernost in se izogibajte impulzivnim nakupom, saj bi lahko porabili več denarja, kot si lahko privoščite. Aspekt je bolj naklonjen samskim osebam, saj jim lahko prinese nepričakovano romanco, ki pa žal ne traja dolgo.

16.1. pa bomo pod vplivom aspekta med Jupitrom in Plutonom. Energija se bo začela koncentrirati in se usmerjati v to, kako priti do želenega.

Mlaj, ki bo nastopil 17.1. ob 3:18h na 26 stopinji Kozoroga, bo v aspektu z Venero in z Marsom. Pomagal nam bo uskladiti naše želje in cilje.

Osredotočeni bomo na nove začetke, glavne tematike, ki bodo v ospredju, so vrednote, odnosi, denar in samopodoba.

Še več boste našli tukaj in tukaj.

prejšnji članek
Kdo bo postal veliki zmagovalec šova o hujšanju?
Svet slavnih
Kdo bo postal veliki zmagovalec šova o hujšanju?
naslednji članek
Zvezdnica Seinfelda končala bitko z rakom
Svet slavnih
Zvezdnica Seinfelda končala bitko z rakom