Vroče ta hip

Privoščite si spa kar doma

Kaj je boljše kot razvajanje v udobju lastnega doma?

V začetku leta zimsko sivino in mraz premagajte s prijetnim sproščanjem kar v domači kopalnici. Moderna kopalnica je namreč postala idealen prostor za sproščanje telesa in duha. Izkoristite kratke zimske dni in dolge večere za toplo sproščujočo kopel, ki vas bo pomirila in napolnila vaše baterije. Prižgite dišeče svečke in pomirjujočo glasbo v stilu prestižnih spajev, ter si pripravite penečo kopel. 

Kot pravijo v  Geberitu, vodilnem inovatorju in ustvarjalcu trendov na področju sanitarne tehnike, je domača kopalnica najboljša za sproščanje. Kot osnovni element sproščanja je kopalna kad s premišljenimi Geberitovimi detajli nepogrešljiva izbira za domače wellness užitke. Inovativni sistemi za dotok in odtok vode so elegantno in diskretno vstavljeni v kad ter oblikovani s posebnim namenom, da vam omogočajo maksimalno udobje. Obenem pa jih odlikuje visoka zmogljivost odtekanja in zaščita pred mašenjem. Zahvaljujoč inteligentnemu dizajnu in naboru različnih barv so Geberitove rešitve za kopalne kadi vrhunska izbira za sodobno kopalnico. Zaupajte strokovnjakom in opremite svojo kopalnico za užitek. Privoščite si čas zase, vsakdo potrebuje regeneracijo in drobne užitke. 

sproščujoča kad.jpg

Ploska tipka je edini vidni del odtoka za kopalno kad Geberit s tehnologijo PushControl in zaradi svoje oblike omogoča neomejeno udobje. Tipka omogoča preprosto odpiranje in zapiranje odtoka s pritiskom na gumb.

a kopalno kad s funkcijo dotoka.jpg

Dotok in odtok, združena v en sam čudovit element. Kot vsi drugi izdelki za kopalne kadi je tudi dotok nad prelivom na voljo v treh izvedbah: sijajnem ali mat kromu ter zlati barvi.