Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Tedenski numeroskop: Vsak dan je razlog za praznovanje!

15. 1. 2018; 01.00
Avtor: LiLi SoRuM, numerologinja
števila

Kaj vam sporoča numeroskop? foto: Profimedia

V tedenskem numeroskopu, ki ga pripravlja numerologinja LiLi SoRuM, preverite, kaj vse vas čaka.

Lekcije 3. tedna:
Vsak trenutek nas lahko prežema radost, ali pa le-ta mine brez nje. Veliko bolj lahko sami aktivno vplivamo na svoje počutje in samo energijo dneva, kot se nam včasih zdi. Vas je nekdo spravil v slabo voljo? Potem ''spravite sami sebe nazaj v dobro voljo''.

Tok energije gre lahko v pozitivno ali negativno smer, prav tako naša domišljija in nenazadnje, kako se počutimo. Energija tedna, ki prihaja nas bo spodbujala, da ohranjajmo svojo smer v kreiranju nečesa pozitivnega. Seveda pa se nam bodo na pot postavljale situacije, v katerih se bo najlažje podati po poti kritiziranja in kazanja s prstom na druge. Ravno to je naš izziv.

Domišljija lahko vedno deluje konstruktivno ali destruktivno, naša naloga je, da jo usmerjamo. V tem času lahko tudi pričakujete, da se vam bodo utrnile nevsakdanje zamisli. Prisluhnite jim, saj vam nosijo posebno sporočilo.

V pomoč:
Kako lahko svojo ustvarjalno žilico izrazite na nov način in še z nekom?
Katere otroške sanje bi si lahko letos izpolnili?
Si jih boste?
Kdaj bi dejali, da vas domišljija ukane (naredite slona iz muhe)?


Sedaj je pravi čas za:
- Predelovanje čustvenih ran iz otroštva
- Povezovanje z notranjim otrokom
- Vse vrste ustvarjanja, umetnosti in igre

Izračunajte svoje osebno število in poglejte, kaj prinašajo dnevi, ki so pred nami – vam!
Primer:
Seštejte svoj rojstni dan, da pridete do ene številke:
Na primer:
2.8.1989: 2+8+1989=1999
1+9+9+9=28
2+8=10
1+0=1



Število življenjske poti 1
Lahko se zgodi, da boste edini v družbi nekoliko preveč resni in nerazpoloženi za nagajivost. Kdaj ste bili preveč sproščeni, pa se vam je to navidez maščevalo? Presezite spomine.

Število življenjske poti 2
Sprememba, ki je nikakor ne želite priznati, da ne bi nekoga prizadeli ali razočarali, se bo na nekem nivoju zgodila sama od sebe. Ne blokirajte je, saj tako sebe razočarate, kajne?

Število življenjske poti 3
Romantičen teden je pred vami, ki se lahko v drugi polovici prevesi v (pretirano) iskanje pozornosti. Zdaj ni čas za potrditve, ampak je čas, da uživate. Dovolite si užiti trenutek!

Število življenjske poti 4
Bolje se boste počutili v svoji koži in ta notranji mir se bo odražal tudi v vašem razpoloženju. Krepite tisto, kar vas krepi in tako ne morete zgrešiti. Več pozornosti namenite sanjarjenju.


Število življenjske poti 5
Sledite odločnosti, ki se prebuja, a bodite pozorni, da ne postanete ukazovalni. Seveda prija biti v nadrejenem položaju, a zavedajte se, da boste tako nemalo vam ljubih oseb izgubili.

Število življenjske poti 6
Zaključek je nov začetek, zato začnite, da bi lažje končali. Ne premlevajte, ne obujajte spominov, ne tehtajte – kaj ni bilo tega dovolj v zadnjih letih? Storite prvi korak, naslednji bo lažji.

Število življenjske poti 7
Čeprav hrepenite po popolnosti in izpopolnjevanju, se ta teden raje ubadajte z nečim popolnoma novim in do sedaj nepoznanim. Morda opazite, da zamujate nekaj pomembnega.

Število življenjske poti 8
Pravijo, da pogovor vse reši, zato se pogovorite s seboj, kako boste rešili pereče zagate. 'Kako se bo tole končalo' in 'kako lahko neželeno spremenim', sta vodili tega časa. Kdo vam bo pomagal?

Število življenjske poti 9


Uganjajte norčije, zabavajte se in prepovejte skrbem dostop do vašega miselnega procesa. Opazili boste, da se vam bodo tako utrnile najbolj fantastične rešitve. Nasmehnite se.

prejšnji članek
Ozadje slovenske goljufije z vinjeto
Zdravje
Ozadje slovenske goljufije z vinjeto
naslednji članek
Tako so se lotili podiranja pri Tanji Ribič
Svet slavnih
Tako so se lotili podiranja pri Tanji Ribič