Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Bralci svetujte: 'Fant me ne mara več …'

23. 1. 2018; 02.00
Avtor: Njena.si
Zenska strto srce

'Ne razumem, kaj se je zgodilo, da me ne mara več ...' foto: Profimedia

Prejeli smo žalostno pismo bralke Sabine, ki se ne more sprijazniti z dejstvom, da je fant ne ljubi več. Zanima jo, kako ste se s stisko spopadli tisti, ki ste se v preteklosti znašli v takšni situaciji.

''Lep pozdrav vsem bralcem in bralkam. Zelo mi je težko, počutim se, kot da mi bo počilo srce. Fant s katerim sva bila v razmerju sedem let in ki sem mu še do nedavnega pomenila vse na svetu, me ne mara več. Skoraj iz danes na jutri se je njegov odnos do mene povsem ohladil. Tega preprosto ne razumem. Nič takega nisem storila, da bi ga odvrnila od sebe. Pravi tudi, da nima druge ženske. A kako se lahko čustva tako zelo ohladijo, da ti je popolnoma vseeno za osebo, ki je bila toliko let osrednji del tvojega sveta? Ne razumem, res ne. Pozna me najbolje od vseh in ravno zato toliko bolj boli, ker mu je popolnoma vseeno, kaj preživljam. Ni mu mar. Doživela sem šok, ko mi je povedal, dva dni kasneje se je odselil k staršem in zaključil najino zgodbo. Konec. Kar tako, v enem tednu se mi je sesul svet. Ne znam naprej. Ne morem naprej. Kako le, ko pa sva še pred 14 dnevi skupaj delala načrte. Gledam slike, jočem, berem sporočila, jočem in si razbijam glavo, kaj je šlo narobe. Nič pametnega ne najdem, zaradi česar se počutim še huje. Lepo prosim, povejte mi, kako ste se z nenadnim razpadom zveze soočali vi? Se pravi tisti, ki ste to doživeli. Kako naj se poberem? Ali pa tisti, ki se najdete v vlogi mojega fanta, povejte mi iskreno, je res mogoče, da se čustva tako hitro ohladijo? Hvala vse za odgovore.''

Dragi bralci, kakšno pa je torej vaše mnenje o Sabinini situaciji? Prijazno sporočilo, brez neprimerno zasnovanih besed, ji lahko zapišete v komentarju.

Razočaranje za seboj pušča globoke sledi ...

Razočaranje za seboj pušča globoke sledi ... foto: Profimedia

prejšnji članek
Oskarji 2018: film Oblika vode veliki favorit
Kultura
Oskarji 2018: film Oblika vode veliki favorit
naslednji članek
To so prvi znaki raka na materničnem vratu
Zdravje
To so prvi znaki raka na materničnem vratu