kranj, prometna-nesreča, avtobus
Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju trčil v kolesarko

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Pazljivo izberite partnerja: Te lastnosti otroci podedujejo po očetu

24. 1. 2019; 02.00
Avtor: K.M.
oče in hči

foto: Profimedia

Čeprav genetika še vedno ni popolnoma raziskana, obstajajo nekatere lastnosti, ki jih otroci v večini podedujejo po očetu.

Ženske, ko izbirate partnerje, bodite pazljive. Predvsem takrat, ko si ne želite, da se vaši otroci obnašajo na določen način, oziroma, da bi bile njihove karakterne lastnosti usmerjene tako. Preverite, katere lastnosti po očetu podedujejo otroci! 

Težave s srcem

Določeni geni, ki jih otroci podedujejo po očetu, lahko za kar 50 % zvišajo možnosti za težave s srcem. Tu gre predvsem za ožje žile, ki onemogočajo normalen pretok krvi. Če ima oče že težave s srcem, so te možnosti še višje. 

Smisel za humor

Sicer ta podatek ni bil nikoli znanstveno dokazan. So ga pa potrdile številne neformalne raziskave, ki so pokazale, da imajo otroci boljši smisel za humor, če imajo dobrega tudi očetje. 

Ustnice

Polnejše ustnice se dedujejo po očetu. Čeprav ne gre za osebnosti ali zdravstveni problem, je pa to informacija, ki jo je dobro vedeti. 

Spalne navade

Otroci velikokrat spijo na način, ki ga prakticira njihov oče. Od načina spanja, pozicije v postelji, do časa, ki ga namenijo samemu spancu oziroma počitku. 

prejšnji članek
Zvezdnica serije Lepotica in zver ga obožuje
Svet slavnih
Zvezdnica serije Lepotica in zver ga obožuje
naslednji članek
Okužbe na pohodu: Pazite na dojenčke
Svet slavnih
Okužbe na pohodu: Pazite na dojenčke