kranj, prometna-nesreča, avtobus
Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju trčil v kolesarko

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Kdo so angeli in kako z njimi sodelovati

27. 1. 2018; 02.00
Avtor: snč
angeli

Človek se ne spomni več svoje svetlobne narave, angeli pa ta svetlobna narava so. foto: Dreamstime

Angeli so naši sodelavci pri ustvarjanju svetlobe na Zemlji. A je med njimi in nami razlika: človek se ne spomni več svoje svetlobne narave, angeli pa svetloba so.

Raziskovalka energij Andreja Novak pojasnjuje: »Angeli so različne energijske kvalitete, ki čakajo, da se v vaših energijah odpre pot za sodelovanje. Takrat vas angelske energije objamejo in vam dvignejo vibracijo, kar vas pomiri, dobite občutek ljubezni, navdiha, radosti … odvisno od angelske kvalitete, ki vas je objela.«

PESTRA DOGAJANJA

Angeli vas navdihujejo v povsem nepričakovanih trenutkih: pod prho, med vožnjo ali po napornih izkušnjah – po navadi takrat, ko se vaš um utrudi in začenja pregorevati, kar sprosti energije in daje možnost angelom, da se vas dotaknejo.

In kako z angeli čim bolje sodelovati? »Ne bežite od lastnih čutenj, saj imajo angelske energije največji smisel, ko jih čustveno zaznamo,« pravi Andreja Novak in svetuje, naj ustvarjamo čim več priložnosti za stik z angeli: »Razmišljajte o njih, o svetlobi, ki jo skupaj prinašate na zemljo, o tem, kako želite z njimi sodelovati … Predajte se kot orodje svoji duši in angelom tako, da se odmaknete od pritiska osebnih ciljev in želja, ki jih lahko okolica spodbuja. Na plano tako pridejo bolj pravi, smiselni in dolgoročni cilji, ki vas vodijo v srečno življenje in notranji razvoj, sočasno pa postanete orodje svetlobe na Zemlji.«

POVEZAVE

Angeli so poslanci posameznih kvalitet in energij. Zato lahko odgovorimo na vprašanje, kdo so angeli tudi v povezavi s planetarnimi kvalitetami. Vsak planet ima namreč svojega angela: Soncu vlada Mihael, Luni Gabriel, Merkurju Rafael, Uranu Uriel, Veneri Haniel, Marsu Kamael, Jupitru Zadkiel, Saturnu Kasiel, Neptunu Asariel in Plutonu Azrael.

Kaj pa ste po horoskopskem znaku? Poglejte, katerega angela boste najhitreje začutili in priklicali na pomoč. Povezave: oven – Kamael, bik – Haniel, dvojčka – Rafael, rak – Gabriel, lev – Mihael, devica – Rafael, tehtnica – Haniel, škorpijon – Azrael in Kamael, strelec – Zadkiel, kozorog – Kasiel, vodnar – Uriel in Kasiel, ribi – Asariel in Zadkiel.

UPORABA

Vsak od naštetih angelov ima svoje kvalitete, namen in obliko pomoči. Ker pa je teh angelov še veliko več, Andreja Novak svetuje trik. »Najpreprosteje je, če si pomagate tako, da jih ne kličete po imenu, temveč jih zaznavate kot kvalitete, ki bi jih radi sprejeli.«

Kdo so angeli, ki jih ljudje najpogosteje kličete in jih je človek poimenoval? 
Nadangel Mihael – varuh človeštva, vodi dobre sile proti temnim, vladar višav, ponazarja element ognja, njegova barva je rdeča.

Nadangel Gabriel – angel usmiljenja, vstajenja, smrti, on je oznanil rojstvo Jezusa, njegova barva je srebrna in bleščeče bela.

Nadangel Rafael – božji zdravnik, zabaven družabnik in poln znanj, njegova barva je barva zarje: rumena, oranžna in svetlo modra.

Nadangel Uriel – božji plamen in angel uničenja, je maščevalen v pogledu neresnice in laži, je angel bliska, prerokbe, groma.

Glede na kvalitete pa pokličete preostale angele, ki se bodo lahko odzvali v različnem številu. Oni so: angel Blaginje, Celovitosti, Čistosti, Divjine, Dreves, Gozdov, Harmonije, Hrane, Izgubljenih predmetov, Kmetijstva, Miru, Morja, Noči, Ognja, Pesmi, Plodnosti, Potovanja, Potrpljenja, Pravičnosti, Prijateljstva, Priložnosti, Prizadevanja, Rastlin, Resnice, Samote, Smrti, Sočutja, Spomina, Svobode, Sloge, Strasti, Upanja, Usmiljenja, Usode, Varstva, Vida, Zdravja, Zdravljenja, Zemlje, Zraka in angel Zvestobe.

Katero kvaliteto torej potrebujete v življenju? Pokličite jo tako, da zaprete oči, začutite srce in osrednji pretok Svetlobe po telesu, medtem ko globlje dihate, ter si zaželite prihod angela, ki ga izberete, k vam.
Angeli so vedno z vami, samo recite jim »ja«.

prejšnji članek
Kaj spet naklepa Klemen Bunderla?
Svet slavnih
Kaj spet naklepa Klemen Bunderla?
naslednji članek
Izboljšajte svojo koncentracijo in prebudite telo
Zdravje
Izboljšajte svojo koncentracijo in prebudite telo